Salutare! M-am intors de curand din sejurul petrecut la acest hotel.
Am fost cazati in perioada 08.07 - 15.07.2017,2 adulti+1 copil. Am ajuns la hotel in jurul orei 14.00. Cazarea a decurs rapid, cam 5 minute. Am fost informati inca de la sosire ca vom intra cu masa de pranz, desi noi am fi vrut ca prima masa sa fie cina astfel ca in ziua plecarii sa beneficiem de masa de pranz, intrucat plecarea era la ora 16.00. Ni s-a raspuns sec ca nu se poate ca ei au pregatit deja portiile. Asa ca am trecut peste asta si am mers in camera si apoi la masa.
Camera era ok, foarte spatioasa, cu 1 pat dublu matrimonial si unul de o persoana alipit. Cred ca incapeau si 5 persoane sa doarma in aceste paturi. Curateni in camere foarte ok, in fiecare zi. Camera dotata cu tot ce era nevoie (inclusiv fier si masa de calcat). Prosoapele au fost schimbate o sinngura data dupa 3 zile.
Masa (regim all inclusive) consta in:
Pranz: doua feluri de carne: 1) mancare gatita cu carne de pui, porc, sau vita; 2) ardei umpluti, musaca sau lasagna facuta cu macaroane in loc de foi de lasagna. Doua feluri de garnituri dintre care unul a fost in fiecare zi cartofi prajiti, iar al doilea era mazare, spaghetti, orez si cam atat imi amintesc. In 2 zile am avut peste (pangasius) si odata am avut snitele. Dar erau numarate. Servirea la masa de pranz si la cina o facea o doamna care iti punea in farfurie. Intr-una din zile am mai cerut un sintel si mi s-a spus ca mai sunt doar 3 bucati si mai sunt 3 persoane care nu au venit inca la masa, deci "snitel is finish". Mai aveau si un tip de supa sau ciorba. Salate: 2 feluri: salata verde, salata rosii+cartraveti sau salata de varza.
Desert: pepene rosu in 3 zile, pepene rosu+galben in 2 zile, inghetata - 1 zi, prajitura - 1 zi. Inghetata si prajiturile erau numarate.
Cina: Cam aceleasi feluri de mancare ca la masa de pranz dar diferite fata de cele de la pranzul din ziua respectiva.
Mic dejun: era cea mai variata masa a zilei si cam la fel in fiecare zi: oua fierte, ochiuri (dar nu zilnic), omleta, branza feta, iaurt, cascaval, salam, sunca, croisante neumplute, biscuitei dulci, fineti sau ceva similar, gem, lapte, rosii. In una din zile nu au avut la masa de dimineata niciun fel de legume.
Cam asta as avea de spus despre masa. Deci un all inclusive foarte foarte putin variat si limitat ca si cantitate.
Bauturi la lobby bar: bere, sprite-original, cola si fanta (fake-uri), cafea, vin rosu si alb, apa plata. Atat! Nicio alta bautura alcoolica locala gen ouzo, lichioruri, vodca etc
Bauturi la pool bar: aceleasi ca la lobby bar cu singura diferenta ca aici cola era originala iar fanta si sprite erau fake-uri, ceva asemanatr dar de productie greceasca.
Desi barul de la piscina trebuia sa fie deschis de la 11.00 la 16.00 asta nu se intamplat niciodata. Venea un baiat si dadea drumul la muzica pe pa 10.30 si ridica obloanele dupa care incuia si pleca. Daca vroiai sa bei ceva trebuia sa mergi in hotel la lobby bar si sa iti iei. Dar aici era alta problema. Ca se uita urat grecul cel batran (care administra hotelul impreuna cu sotia lui) ca intrai in slip in hotel. Pana la urma am gasit solutia ca sa vina cineva la pool bar: trebuia sa iesi din piscina si sa te duci la lobby bar cu apa curgand dupa tine de 2-3 ori si pana la urma trimitea pe cineva la pool bar.
Nu are rost sa mai spun ca in ziua de plecare, dupa ora 10.00 cand era cheek-out-ul, nu am mai beneficiat decat de apa de la robinet pana la ora 16 cand venea autocarul.
Piscina: era foarte libera, apa curata desi nu am vazut niciodata sa fie trata apa cu solutii cum am vazut ca se facea la alte hoteluri
In concluzie, daca va doriti un all inclusive very light puteti alege acest hotel.
Mentionez ca nu suntem fitosi dar am scris acest review si prin prisma comparatiei cu alte hoteluri cu all inclusive (tot din Grecia- Kassandra). Daca va doriti un all inclusive ok in Kassandra va recomand sa va orientati spre Krioppigi Beach Hotel din Krioppigi sau Hotel Port Marina din Pefkohori. Am fost la ambele hoteluri (Port Marina in 2014 si Kriopigi Beach in 2016) si sunt net superioare. Mai ales Krioppigi Beach - aveau si program artistic in fiecare seara.
Bineinteles ca nici aceste hoteluri nu ofera ceea ce ofera cele din Turcia dar sunt net superioare din toate punctele de vedere fata de Halkidiki Palace.
Trimis de valiradu76 in 18.07.17 11:56:32
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Hotel Krioppigi Beach - Krioppigi Hotel Port Marina - Peffkohori
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (valiradu76); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@valiradu76: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
====
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 81&ridAnt=79345
am scris si in alta parte despre un lucru care multi nu il inteleg: serviciile all inclusive sunt cuprinse in între ora de check-in si ora de check-out, pentru ca in acea perioada stai in hotel.
nu il intereseaza pe hotelier cand vine autocarul pentru ca nu el asigura acest serviciu.
ca exista hoteluri care iti pun bratara de cand ai venit chiar daca nu e ora de intrare sau ti-o lasa si dupa ce ai predat camera asta este un gest de bunavointa fata de turist si nu o obligatie.
am gresit: nu "in ora" ci "intre ora de check-in"
===
Corectat [by WM]
@nrs: eu nici macar nu am avut pretentia de a primi ceva dupa ora de cheeck out. Stiu si eu ce inseamna all inclisove. As fi fost multumit sa am servicii adevarate all inclusive caci ptr asta am platit.
@valiradu76: Dacă se iau în considerare, din preţul întreg al sejurului, transportul şi cazarea (despre care scrieţi şi punctaţi ca fiind ok), suma rămasă ar trebui să acopere 3 mese, pentru 3 persoane (NB: de luat în calcul şi la transport şi la cazare!)... Ce a ieşit a fost mai apropiat de "pensiune completă", deşi la aceea parcă nu se asigură băuturi.
Având experienţe recente şi apropiate, probabil şi aceeaşi agenţie, aţi avut aceleaşi aşteptări, dar nimic nu mai e sigur în vremurile astea, niciunde, ba la greci, cu atât mai mult, după cum stau "lucrurile" şi pe la ei.
La preţul ăsta, mai bine nu aveaţi cum ieşi, şi vă spun din experienţă proprie, am fost în Hanioti!
Am stat la 2 stele, cu mic dejun inclus şi am plătit 55 euro/zi, în 2015 (2 persoane)...
@Lyssys: permiteti-mi sa va contrazic. Dar anul trecut am fost in aceeasi formula, adica 2 adulti + 1 copil de 11ani la Hotel Krioppigi Beach din Kriopigi (cam la 8-10km de Hanioti). Am avut un all inclusive ireprosabil din toate punctele de vedere. Si am platit 690Euro/sejur fiind incluse in pret transportul, cazarea si masa. Deci se poate si la greci daca se vrea
- Aug.2018 Concediu cu familia — scris în 13.08.18 de Ana Pis din VîLCEA - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Dacă vă căutaţi concediu în Kassandra nu-l omiteţi dintre opţiuni — scris în 03.02.17 de gotty din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Un concediu reusit — scris în 22.06.16 de Iris 2004 din ARAD
- May.2015 NU! NU! NU!... In niciun caz!... Evitati acest 'hotel'! — scris în 10.06.15 de Marrasha din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2014 O vacanta linistita si frumoasa — scris în 19.04.15 de Ana si Vlad din RAMNICU VALCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Esec total — scris în 18.02.15 de doina micut din ILFOV - nu recomandă
- Aug.2014 NU recomand! — scris în 08.09.14 de florinapopescu din BUCURESTI - nu recomandă