Am petrecut un sejur frumos la acest hotel la începutul lunii iulie! Pentru pretul pe care l-am plătit nu am avut mari așteptări în privința conceptului de all inclusive! Am citit despre experiențele altor persoane care și-au petrecut concediul aici, si vreau să le mulțumesc celor care au scris pe AFA, astfel mi-am putut face o părere!
Despre mâncare, nu am nimic de reproșat, a fost gustoasă, proaspătă și destulă! Nu mai enumăr felurile de mâncare, deoarece au fost foarte bine descrise într-o postare anterioară! Băuturile au fost locale, nu pot spune că au fost rele! De altfel, la all inclusive doar băuturi locale se primește!
Plaja, într-adevăr se afla la aproximativ 650m de hotel! Pentru noi nu a fost o problemă distanta, deoarece am fost cu mașina personală, întrucât aveam de dus multe lucruri după noi, gen jucării și gonflabile pentru fetiță! Mi-a plăcut foarte mult plaja! Tocmai pentru că nu era amenajată! Multă liniște și relaxare! Iar apa era caldă și foarte limpede! Eu prefer astfel de plaje! Urasc aglomerația gen Mamaia!
Pentru noi a fost un concediu reușit!
Trimis de Florysime in 06.09.14 16:07:54
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Nei Pori, Isla rooms
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Florysime); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Florysime - Buna! Imi spunea o prietena care a fost aici ca intr-adevar plaja nu este amenajata, dar ca nu se poate face baie... in sensul ca sunt multe pietre si arici de mare... in 2013.
A fost mai ok in 2014?
Si noi avem o fetita de 4 ani si o sa vrea non stop la balaceala in apa si daca sunt pietre si arici...
@ciobi2309: din punctul meu de vedere a fost ok! In 7 zile nu am vazut un arici de mare! Într-adevăr sunt pietricele care te pot deranja la intrarea în apă, dar noi ne-am luat încălțări pentru așa ceva! In acel loc (plajă) vin foarte mulți localnici la plajă și baie! Noua ne-a plăcut!
- Aug.2018 Concediu cu familia — scris în 13.08.18 de Ana Pis din VîLCEA - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Evitati acest hotel — scris în 18.07.17 de valiradu76 din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2016 Dacă vă căutaţi concediu în Kassandra nu-l omiteţi dintre opţiuni — scris în 03.02.17 de gotty din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Un concediu reusit — scris în 22.06.16 de Iris 2004 din ARAD
- May.2015 NU! NU! NU!... In niciun caz!... Evitati acest 'hotel'! — scris în 10.06.15 de Marrasha din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2014 O vacanta linistita si frumoasa — scris în 19.04.15 de Ana si Vlad din RAMNICU VALCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Esec total — scris în 18.02.15 de doina micut din ILFOV - nu recomandă