Nu stiu daca review-ul meu este folositor, avand in vedere ca am fost acolo acum aproape 7 ani, cand eram niste tineri indragostiti... poate de asta ne-au ramas si asa amintiri frumoase. Poate si datorita faptului ca la vremea aceea nici nu erau chartere spre Tenerife si nu am vazut nici un roman in hotel, eram ca pierduti in alt spatiu. Cert e ca sejurul asta mi-a ramas la inima.
Camera am rezervat-o cu vedere la ocean si asa a si fost, nici nu a trebuit sa mentionam acest lucru la receptie, unde amabilitatea a fost mereu la loc de cinste. Am avut o camera foarte mare, cu un balcon superb, fix pe mijlocul hotelului, se vedea pana in departarea oceanului. Prosoapele au fost schimbate zilnic, lenjeria cred ca la 2 zile, zilnic ne lasau in camera produse cosmetice, ne faceau patul, imi aranjau neglijeul :), si faceau tot felul de forme din prosoape.
Spectacolele seara acceptabile, dar noi nu suntem mari fani, asa ca nu ne putem pronunta obiectiv. Mi-au placut concursurile sportive de darts, tenis, fotbal. Si activitatile lapiscina erau reusite si nu zgomotoase. Apa piscinei foarta curata, personalul de la bar serviabil.
Puncte in minus: ca in multe alte locuri, daca vroiai un sezlong bun trebuia sa te duci de dimineata, daca nu stateai si cautai... ; parca trebuia sa lasi o garantie la prosoape, ceea ce era deranjant; plaja nu era buna langa hotel, trebuia sa mergi ceva mai departe; era coada seara la masa daca vroiai masa pe terasa.
Si am pastrat punctul forte la sfarsit: masa!!! Foarte buna, cu o gama bogata, mereu erai satisfacut, nu am avut absolut nici o plangere.
Noi am avut demipensiune, ambele servite in stil bufet. De atunci, am mai fost in multe locuri, inclusiv la 5 stele UAI, dar micul dejun de acolo cu capsuni proaspete si sampanie mi-a ramas in minte, la fel cum mi-a ramas in minte seara cele 3 bufete separate, foarte mari si pline, unul numai cu inghetata, unul cu fructe si unul cu prajituri!!!
Nu stiu daca mai e la fel, va rog sa ma scuzati, nu am vrut sa va induc in eroare dar trebuia sa fac acest review :). Sejurul nostru a fost individual, achitat prinTUI-daca ajuta la ceva.
Trimis de laurica24 in 10.07.11 10:18:55
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (laurica24); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 28.05726400 N, -16.73504600 W - CONFIRMATE
Review va fi publicat hors honcours (fara PMA std), cf Regulamentului, datorita vechimii mai mari de 5 ani a recomandarilor (aceasta prevedere se aplica doar in cazul reviews-urilor "de cazare", unde conditiile se pt schimba mult in timp).
Deasemenea, articolul va fi clasificat automat de program ca 'ARHIVAT' - va fi direct disponibil pentru consultare, insa notele acordate nu vor fi luate in calcul la determinarea mediei hotelului.
- Sep.2015 Un hotel minunat — scris în 05.06.17 de MsAnn din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Destinatia perfecta! — scris în 08.07.14 de G-DANA din BRASOV - RECOMANDĂ
- May.2014 Frumos, servicii excelente — scris în 10.05.14 de sunnyday07 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2009 UNIC... pur si simplu fara egal — scris în 04.09.10 de patraulea33 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2008 Am sperat ca voi gasi ceva de vis... — scris în 15.06.10 de janemil din CIUCEA [CJ] - nu recomandă
- Jul.2008 Un hotel bun — scris în 02.03.11 de chucky31* din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ