tot ce citisem aici despre hotelul acesta s-a confirmat. e un loc minunat, din care nu-ti vine sa mai pleci.
si noi am primit in loc de camera dubla un apartament la mansarda cu o vedere superba spre rau, de un bun gust deosebit. o baie imensa, super curata, in aceeasi combinatie de maro-alb ca si cea din apartament. parchet de lemn masiv, usi din lemn masiv, mobila personalizata pentru fiecare camera (in acelasi stil, dar totusi diferita, dupa cum am constatat tragand cu ochiul in celelalte camere/apartamente din hotel).
personalul exact asa cum trebuie, amestecul perfect intre amabilitate si discretie.
in plus, Fru (masina noastra) a stat la racoare in garaj, asa cum ni se confirmase...
Cele numai 3 stele se explica probabil prin lipsa spatiului pentru amenajarea unei piscine/saune sau ce mai este inclus ca regula pentru incadrarea la 4. in rest, am stat la hoteluri de 4 stele care erau mult sub Gurko.
Mancarea nu e chiar la nivelul cazarii, insa in nici un caz proasta. la urma urmei, nu e restaurant de n stele michelin :).
vi-l recomandam cu drag, noi cu siguranta ne vom mai duce acolo.
Trimis de Gabriela B. in 29.06.11 13:33:24
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Nessebar, Balcic, Ruse
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Gabriela B.); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
45 EUR cu mic dejun pt. doua persoane
- Aug.2020 Bine la Gurko, chiar dacă nu conform viselor — scris în 30.11.20 de Aurici din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Oct.2015 Romantism şi tradiţie la Gurko Hotel & Mehana — scris în 22.01.16 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Hotel cu panorama frumoasa asortat cu pisici languroase — scris în 12.09.14 de amero din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Un hotel dragut — scris în 22.08.13 de ralup din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Impresie excelenta cu mici exceptii — scris în 19.08.11 de Pripiatka din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2011 Recomandabil — scris în 06.09.11 de crima din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Mar.2011 Hotel Gurko — scris în 19.03.11 de ICEWOMAN* din BUCURESTI - RECOMANDĂ