GPS-ul ne-a condus pana in fata hotelului, hotelul arata f. bine, cu multa verdeata si mai rustic asa.
Dupa prezentarea mai multor camere f. dragute, am ales una cu o vedere superba asupra raului Yntra.
Orasul Veliko Tarnovo f. dragut, recomand vizitarea cetatii Tsaveretz, a satului Arbanassi, a cascadei Hotnitsa, a manastirilor Ivonov si Dimitar (acestea aflate in drumul spre Ruse).
Am mancat la o terasa in centru cu preturi f. bune si o mancare extraordinara. De asemenea, la taverna hotelului Gurko am luat cina intr-o seara si mancarea a fost de-a dreptul fantastica. Recomand desertul iaurt cu miere si nuci, o delicatesa. De asemenea, recomand vinul alb sec Traminer-Targovishte.
Per total, o experienta interesanta si totul f. aproape de Giurgiu.
Recomand hotelul si aceasta localitate!
Trimis de zamolxe in 19.07.10 11:07:44
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (zamolxe); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Un vot de incurajare, deja am devenit credibili nu? dar as fi mai incantat daca rev. tale ar contine inca cateva detalii foarte utile in general celorlalti useri, parcare, camere, dotari, servicii in general.
Chestia cu credibilitatea a fost o gluma ca sa te fac sa scrii si despre alte cazari, sper ca nu te-ai suparat!
@zamolxe, te-as ruga sa aduci completari reviewului printr-un ecou asupra principalelor grade de satisfactie notate de tine (servicii/cazare/masa) de la acel hotel. Doar asa rw isi va putea pastra pma std. oferind o minima informatie asupra hotelului care acum lipseste.
Serviciile hotelului Gurko sunt la un Nivel bun, personalul amabil, micul dejun consistent si diversificat, hotelul dispune de Internet wireless gratis in camera si de garaj unde se poate lasa masina.
De asemenea taverna (mehana) ofera o varietate de preparate traditionale bulgaresti delicioase. Hotelul este situat intr-o zona linistita, in centrul vechi al orasului Veliko Tarnovo.
@ ionescunic stai linistit ca nu ma supar asa repede
- Aug.2020 Bine la Gurko, chiar dacă nu conform viselor — scris în 30.11.20 de Aurici din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Oct.2015 Romantism şi tradiţie la Gurko Hotel & Mehana — scris în 22.01.16 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Hotel cu panorama frumoasa asortat cu pisici languroase — scris în 12.09.14 de amero din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Un hotel dragut — scris în 22.08.13 de ralup din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Impresie excelenta cu mici exceptii — scris în 19.08.11 de Pripiatka din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2011 Recomandabil — scris în 06.09.11 de crima din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2011 Un loc in care te simti acasa — scris în 29.06.11 de Gabriela B. din BUCURESTI - RECOMANDĂ