DEZASTRU
Nu recomand Gulliver resort
Bun venit la Gulliver Resort!
Locul unde all inclusive inseamna ca trebuie sa ti platesti si apa minerala, locul unde in ziua plecarii nimeni nu mai are parte nici macar de faimosul suc la 3 lei 2 litri din lidl, locul unde mancarea este, desi relativ gustoasa, limitata la 2 feluri in conditiile in care ai pensiunea plina de adulti si copii de toate varstele.
Locul unde camerele sunt extrem de inghesuite pentru o familie cu doi copii mici, locul unde spatiile de joaca pentru copii sunt foarte uzate si periculoase din punctul meu de vedere, am gasit doua cuie in topogan si una din trambuline era desprinsa pe margine.
Locul unde un cos de gunoi este mult prea scump, la terasa din spate, drept cos de gunoi era o cutie obosita plina de mizerie de la pasari, golita seara de seara si refolosita urmatoarea zi.
Locul unde platesti, la suprapret o excursie cu barca si o primesti cu o ora mai tarziu decat ti s a spus.
Minusuri sunt mult mai multe decat plusurile pe care le ofera aceasta pensiune/resort “wanna be”
Una peste alta, n as avea cum sa recomand acest loc nimanui si nici nu as reveni vreodata.
Trimis de Vilciu in 17.07.22 11:53:23
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MURIGHIOL.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Vilciu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.04973300 N, 29.15261500 E - neconfirmate încă
@Vilciu: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 08208&hid=23462.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
@Vilciu:
Felicitări pentru curajul de a scrie despre mirobolantul resort!
Sper doar să nu dispară și această recenzie negativă așa cum s-a întâmplat cu cea despre paștele ratat la Gulliver pe care nu o mai găsesc. Paranormal nu altceva.
Așa se conservă o medie ademenitoare pentru naivi.
Ce se intampla cu Delta Dunarii, anul acesta din ultimele 10 mesaje citit 7-8 sunt negative, nimeni nu recomanda?
Chiar atat de jos poate sa coboare o zona turistica de anvergura pentru Romania sau romanii s-au desteptat si nu mai accepta toate mizeriile care le sunt servite, macar in concediu sa se simta bine. Oare spurcata de pandemia sa fie vinovata pentru aceasta situatie?
@resita2009: nu Delta este problema! Ci cei care fac turism și o distrug cu șalupe pe spatele frumuseții și unicității ei. Majoritatea vacantelor in Delta sunt exagerat de scumpe, părerea mea, iar condițiile lasă mult de dorit.
Nu doar pe AFA am văzut recenzii multe, din păcate negative legate de cazările din Delta.
@Vilciu ar fi bune niște poze din camera și eventual cu spațiul de joaca. Ați sesizat la Recepție pericolul pentru copii de la spațiul de joaca ?
@Arya: cred ca îmi amintesc review-ul respectiv deloc măgulitor pentru acest resort.
ați întrebat un moderator ce s-a întâmplat cu acel review?
Buna ziua, din pacate nu am apucat sa fac poze, sunt mama de doi copii extrem de energici si nu aveam in plan sa fac o recenzie negativa pana cand s au adunat prea multe probleme, iar in momentul in care am facut ckeck out ul si am vrut sa le discut punctual cu dna responsabila, dansa nu era de gasit in pensiune
- Jun.2024 Totul excelent pentru acei fara figuri — scris în 22.06.24 de ux134445 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2023 Recomand Gulliver Delta Resort — scris în 16.03.23 de ux128677 din ARAD - RECOMANDĂ
- Oct.2022 Nu recomand — scris în 06.10.22 de ux127377 din BRAşOV
- Sep.2022 Nu recomand!!! — scris în 10.10.22 de Mymob2022123 din BUCUREșTI
- Aug.2022 Vacanță reușită — scris în 18.08.22 de ux126780 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Mini vacanta reusita — scris în 27.06.22 de MARI1556 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Exact ce mi-am dorit: un sejur neobositor în delta Dunării — scris în 20.09.21 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ