La recomandarea unor prieteni am ales Grifid Metropol pt o scurta vacanta (3 zile).
Am sa fiu scurta în descrieri și am sa încep prin a enumera plusurile și minusurile acestui hotel
- la recepție totul s-a desfășurat rapid;
- camera arata exact ca în pozele de pe Booking, mare, curata, mobilierul nou, cu alte cuvinte impresionant;
- un alt plus este poziționarea hotelui- fi aproape de plaja
- plaja, nu f mare, dar găseai oricând șezlonguri libere, fără plata;
Acum am sa enumăr lucrurile mai puțin placute:
- mare parte a personalului inabordabil, la un moment dat aveai impresia că-i deranjezi rău. Îi strigat si se întorceau cu spatele, niciodată nu te auzeau, nu mai spun ca nu aveau tangente cu limba engleza;
- mâncarea groaznică, de cea mai proasta calitate, nu suntem persoane pretențioase. În hotel sunt 3 restaurante: Principal, italian și încă unul... în ziua sosirii, am ajuns după prânz, drept pt care am fost invitați sa mâncăm la restaurantul italian- groaznic, aveai impresia ca mănânci pastile.
Am zis ca la cina se vor schimba lucrurile, dar din păcate n-a fost asa. Aici au avut 3 feluri principale : 1 orez cu ciuperci și parmezan (orezul nefiert) fără nici un gust, 2 pulpa de rata cu multa miere deasupra, 3 carne de vita pe un pat de piure (piureul era făcut din gris și malai).
Erai servit la masă de niște ospătari care mai aveau puțin și ți puneau farfuria în cap, dacă le cereai alt fel de mâncare strâmbat din nas - la propriu.
A doua zi am ajuns la micul dejun cu 5 min. Înainte de ora 10, ca de se termina de servit. Am fost întâmpinați de o șefa de sala care a ridicat tonul: mai sunt 5 minute, mergeți la rest italian. Urat...

Am fost și am vizitat Grifid Bolero, am fost plăcuți impresionați de aquapark, atât cel pt copii cat și cel pt adulti (pe acesta la am testat - super). De mâncare nu pot spune nimic, doar ca aici e cu autoservire.
Am sa mi programez aici un concediu cu copiii, mi a plăcut.
A fost o experienta, un loc în care nu m-aș mai întoarce!
Trimis de garo in 29.08.16 16:43:01
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: La Bansko
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (garo); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bun review de debut
@garo: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 77&ridAnt=72883
- Aug.2020 Bulgaria inca o data la superlativ — scris în 21.08.20 de turist2 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2017 Sejur — scris în 18.04.17 de GeluBv din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Metropol - o locaţie mai selectă a lanţului Grifid — scris în 06.08.16 de Adelina R din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Frumos dar merge doar o data — scris în 02.11.16 de riana784 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2014 Grifid Metropol, un hotel excelent! — scris în 12.06.15 de edge din SLATINA [OT] - RECOMANDĂ
- May.2014 Super hotel!!! — scris în 07.05.14 de florinenea din IASI - RECOMANDĂ
- May.2014 Servicii de 2 stele — scris în 06.05.14 de Nevergother din BUCURESTI - nu recomandă