A fost prima noastra experienta la mare in Grecia si am cautat un hotel de calitate, care sa ne ofere in primul rand conditii bune de cazare si masa, inclusiv family-room. Citind impresiile de pe tripadvisor si alte site-uri germane/engleze ramasesm cu impresia ca nu vor fi prea multi romani. Eroare! Au fost destui... ii puteai recunoaste si pt ca vorbeau excesiv la mobile :) Restul erau din Germania, UK, Rusia, Ucraina, Serbia si Grecia.
Plus:
- resortul in general, frumos si ingrijit, cu o gradina faina, localizat pe malul marii
- gradina generoasa cu multa iarba unde puteai sta sa lenevesti la soare era un plus
- piscina principala tare faina, de dimensiuni generoase, curata, se putea inota pe cinste
- piscina mica pt copii nu era chiar asa mica
- salvamar la piscina intre orele 11-19
- apa din piscine era incredibil de calda
- la piscina sau in gradina gaseai mai mereu sezlonguri
- mi-a placut ca nu exista salvamar pe plaja care sa te haituiasca ca depaseai tarcul
- mancarea super buna (am avut demi-pensiune), extrem de variata si de gustoasa... au fost seri cu peste, sau seara greceasca, sau seara mediteraneana. Platourile goale se completau in timp record. De ex dimineata clatite la discretie. Similar fructe.
- ca un bonus, la pranz, copiii < 12 ani puteau servi masa pe gratis la taverna de langa piscine, impreuna cu cei de la all-inclusive
- niciodata nu ramaneau fara mese libere in restaurant
- personalul dragut si saritor, de la receptie pana la dl care duce bagajele, camerista si cei din restaurant
- programul de animatie ok, nu spectaculos, dar placut. Am fost la aqua-gym, iar din copiii nostri au jucat darts si boccia. Unul din animatori... parca Florin... era roman. Spectacolele de seara erau... sa zicem ok. Cele de concursuri Mister Pella Beach au fost distractive.
- la intampinare am gasit in camera un cos de fructe, o sticla cu vin si doua de apa
- curatenia din camere, baile erau impecabile. Schimbau lenjeria extrem de des.
- prosoapele de plaja puteau fi schimbate la 2 zile.
- hotelul era situat destul de central, respectiv ajungeai in cateva minute la taverne, baruri sau magazinele din centru. Era doua supermarketuri in imediata apropiere.
- era o mica biblioteca langa receptie... gaseai carti in engleza, germana, franceza, olandeza, rusa... si una in romana
Minus:
- plaja minuscula si prea inghesuita pt gustul nostru, plus extrem de multi vanzatori ambulanti... de la gogosi la posete contrafacute, asiatici cu masaj, etc. Asa ca am plecat in cautarea de plaje mai aerisite.
- n-am nimerit o family-room prea buna, fereastra dadea spre barul de vis-a-vis. Dar nu pot spune c-a fost extrem de deranjant. Camerele familiale erau in alt corp de cladire fata de hotel, unul ceva mai nou si situat mai aproape de strada.
- family-room-ul (2 camere + 1 baie) nu era prea mare, mai ales dormitorul copiilor era prea basic mobilat... macar o noptiera sa fi avut.
- internet wireless era doar in lobby... i-am simtit lipsa la piscina de ex
- televizorul prindea doar cateva posturi din care cateva in germana, rusa... nici unul in romana. Dar nu ne-a deranjat, a stat inchis.
- in camerele prietenilor mocheta era cam uzata, iar baia era mai mica si invechita. Dar totul curat.
- parcarea nu era prea incapatoare, dar daca nu gaseai loc puteai parca in una din apropiere, pe costul hotelului.
Trimis de rux in 26.09.12 12:07:12
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (rux); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2010 Un excelent hotel — scris în 01.05.11 de gabriel2007 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jun.2010 Un hotel bun pentru o vacanță reușită — scris în 14.05.11 de Larissa din BUCUREșTI - RECOMANDĂ