Acest resort este mare ca si suprafata. Aproape de aeroport, situat in zona de hoteluri. Hotelul este de tip vechi, cu marmura pe jos, holuri lungi, 2 restaurante, piscine, baruri exterioare.
Divertisment seara pentru adulti (in exterior) si pentru copii (inauntru). La coborare din autocar, bagajele le lasi pe peron (obligatoriu) iar de acolo le va lua un hamal caruia, bineinteles, ii vei da bacsis.
La receptie am dat 10 $, iar receptionerul mi-a dat o super camera situata la et 5, mare, cu tv plat, pat de 2.20 / 2.0 m, si cu o terasa mare dotata cu masuta si scaune.
Curatenie zilnic (am dat 2 $ la fiecare 2 zile cameristului), apa imbuteliata zilni 4-8 sticle la 0.5 l.
Mancarea ok, nu prea diversificata pe zile, dar ai de unde alege. Asa cum au mai spus si altii, bucatarul iti da carne la centimetru patrat :)). Nu apreciez ca este de 5*.
La plecare (care a fost la 07.00 din hotel) au deschis restaurant cu 1 ora mai devreme pentru noi cei ce plecam.
Recomand pentru cei fara mari pretentii.
Trimis de daniel in 10.05.19 11:10:23
- A fost prima sa vizită/vacanță în EGIPT
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (daniel); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 69&ridAnt=93471
Buna. De la ce etaj se poate vedea si marea? hotelul e pozitionat in asa fel incat sa ai vedere si la piscina si la mare?
@adutza_ghiocel: Sall. Am avut camera la ultimul etaj. NU vedeam marea ci doar piscina. Intre hotel si mare sunt 3-400 m si hotelul frate al lui Grand Resort
- Apr.2024 Super-Hurghada — scris în 15.05.24 de dorgo din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Nu a fost la așteptările noastre — scris în 03.08.23 de ux130130 din AUSTRIA - nu recomandă
- Apr.2023 Grand Resort Hurghada — scris în 11.10.23 de dorgo din TâRGU MUREș
- Apr.2023 Hurghada pentru toti — scris în 13.05.23 de dorgo din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ
- Apr.2023 Vacanta reusita — scris în 11.05.23 de K62i din ORADEA - RECOMANDĂ
- Dec.2019 Grand resort si excursii optionale — scris în 15.12.19 de Anamaria05 din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Grand Resort - hotel super — scris în 17.09.19 de adutza_ghiocel din GALAţI - RECOMANDĂ