Am ajuns la hotel la miezul noptii... ne-au asteptat cu late dinner ce a mai ramas de la cina. A fist mai slabut dar cat de cat am mancat ceva.
Ciubucul in voucher de 20 euro ne-a adus o super camera in cladire 2 la etajul 4 cu, umbroasa, mare, cu vedere la piscina...
Hotelul:
Pro:
- imens, curat, mancarea buna si variata, barurile bine aprovizionate, servire la masa cu cate 1 dolar sau euro la ospatari ireprosabila
- la pranz va recomand insula bar cu hamburgheri, hot dog... etc foarte bune
- piscina mare superba
- barul tutti frutti era exact in fata camerei noastre serveste clatite foarte bune dupamasa
Contra:
- necesita o zugravire exterioara
- plaja e aproape, doar treci strada dar cam simpluta pt egipt... chiar ne-au lipsit coralii inainte fiind la hoteluri cu zone de corali
- lipsa animatiilor
- barul de la lobby care e singurul deschis non stop e cu plata... in rest all inclusive pana la ora 24:00
Camera:
- mare, curata, tv-ul mic si ceausist, patul imens si comod, seif inclus, minibar cu plata, in fiecare zi gratuit baiatul de la curatenie iti lasa 4 sticle cu apa plata la 0.5 fara plata
Restaurantele:
- pricipalul de langa lobby e mai slabut decat cel de langa piscine
- la unele a la carte au pranzul gratuit, cina este cu rezervare cu o zi inainte... se primeste meniul din care ai vreo 4 feluri la all inclusive si vreo 2 la plata... depinde ce alegi
Plaja
- curata cu nisip destul de fin, apa curata si calda in sfarsitul lui mai apa avea 28 grade
- sezlonguri cu saltele si umrbrele suficiente la orice ora
- barul pe plaja functioneaza de la 10:00 la 16:00 aveau la all inclusive: sucuri, bere, apa, cafea... cocktailurile se platesc
- lipsesc coralii:- (sa fie perfect
- pe plaja tot timpul umbla sa isi vanda serviciile masaj, coafura, manichiura, tatoo, sporturi nautice, cocktailuri... la un moment dat sunt enervanti... negociati la sange daca doriti astfel de servicii
Daca mai dortiti informatii incerc sa va raspund!
Vacante placute va doresc!
Trimis de sissysist in 28.06.18 16:29:17
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EGIPT. A mai fost în/la: Amwaj Blue Beach Resort Pickalbatros Sea World
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sissysist); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Multumim pentru informații. Imi puteti spune, va rog cat ati platit pentru viză?
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
@cdd: salut... se plateste la aeroport la sosire 25 dolari / persoana
- Apr.2024 Super-Hurghada — scris în 15.05.24 de dorgo din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Nu a fost la așteptările noastre — scris în 03.08.23 de ux130130 din AUSTRIA - nu recomandă
- Apr.2023 Grand Resort Hurghada — scris în 11.10.23 de dorgo din TâRGU MUREș
- Apr.2023 Hurghada pentru toti — scris în 13.05.23 de dorgo din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ
- Apr.2023 Vacanta reusita — scris în 11.05.23 de K62i din ORADEA - RECOMANDĂ
- Dec.2019 Grand resort si excursii optionale — scris în 15.12.19 de Anamaria05 din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Grand Resort - hotel super — scris în 17.09.19 de adutza_ghiocel din GALAţI - RECOMANDĂ