ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 01.05.2012
CAZARE [camere etc]:
Către satisfăcător
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
Mulțumit, mici obiecții
AFA RECOMANDĂ: Pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și/sau tururi turistice ale Romei / Vaticanului - recomandăm ghidroma.eu
Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. +39 324 981 3672
TIMP MEDIU CITIRE: 1 MINUT
Hotel frumos dar probleme la receptie
TIPĂREȘTE
Hotelul este curat, putin cam departe de centrul orasului dar am fost bine indrumati de catre cei de la agentie. Pe deasupra, o romanca ne-a indreptat catre un magazin discounter din zona de unde am cumparat multe la preturi de bun simt.
Problema noastra am intampinat-o la receptie unde ne-am lovit de mitocania celor de acolo care pe langa faptul ca vorbesc o engleza de balta, mai sunt si aroganti... asta e... am trecut peste asta pt ca nu ne place sa ne impiedicam de amanunte si nu lasam nimic sa ne strice buna dispozitie.
Mic dejun indestulator, pereti cam subtiri in rest ok
## end review sc
Trimis de gogu2012 in 01.05.12 21:33:08
Trimis de gogu2012 in 01.05.12 21:33:08
Validat / Publicat: 02.05.12 06:30:35
INFO ADIȚIONALE- A fost prima sa vizită/vacanță în ITALIA
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gogu2012); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor);
deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol
revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire");
AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
- Coordonate GPS: 41.94369000 N, 12.47475000 E - neconfirmate încă
Cum se poate ajunge cu transportul public la hotel, si spre centru?
1 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
rsimona
Alte impresii din această RUBRICĂ – Grand Hotel Fleming:
- Dec.2013 Vacanta la Roma-hotel Grand Fleming — scris în 04.01.14 de irinel.d din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2012 O vacanta placuta in Italia - Grand Hotel Fleming — scris în 04.04.12 de aquariusdorin din BUCURETI - RECOMANDĂ
- Dec.2011 TOATE DRUMURILE DUC LA ROMA... — scris în 31.01.12 de ronnin75 din PITESTI - RECOMANDĂ