Spun ca este supraevaluat, deoarece in realitate nu este de 3 stele. Intr-adevar, camerele sunt renovate, in sensul ca au mobilier relativ nou si aer conditionat, dar eu nu am mai auzit pana acum de hotel de 3 stele care sa aiba camere fara frigider. Aici doar in unele camere se gaseste asa ceva.
Daca, totusi, camera arata destul de dragut, baia nu se ridica la aceleasi standarde. Baia nu avea cabina de dus, ci cada. Mai era in fiecare baie si cate un bideu, desi nu era functional. Gresia era cat de cat mai moderna, fiind asortata cu mocheta si mobila din camera, dar faianta era din aceea veche, probabil dinainte de '89. Nu mi-a placut nici plafonul din baie, care era din plastic.
Desi camera nu era prea grozava, de servicii am fost multumita, lenjeria fiind zilnic schimbata si facut curatenie in camera. Din pacate, telecomanda televizorului nu a functionat decat in primele zile, dupa aceea a fost gata, dar probabil ca se terminasera bateriile si oricum n-am nimic de reprosat din aceasta cauza, deoarece nici nu ne-am plans la receptie, pentru ca nu prea aveam timp de televizor.
Lifturile hotelului erau renovate, restaurantul era mare, avand 4 saloane si terasa, mancarea servita era buna, micul dejun fiind inclus in pretul camerei, iar sus, la etajul 12, pentru doritori exista un bar cu striptease.
Preturi: 150 lei/noapte/camera dubla si 90 lei/noapte/camera single.
Trimis de corinka in 09.06.10 19:19:26
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (corinka); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.93191200 N, 26.37071800 E - CONFIRMATE
Mobilierul arata bine, dar paturile mi se par extrem de inguste...
Paturile erau confortabile, am incaput lejer in ele. Paturile, in schimb, erau destul de tari si de aspre.
Imi pare rau ca am uitat sa pozez baia, care cam strica aspectul camerei. Era si un "covoras" in baie, care parea mai degraba stergator de picioare, fiind din cauciuc.
Camera draguta, renovata, dar baile nerenovate, in care miroase urat si fara presiune la bideu, lenjeria mirosea a mucegai. Precizez ca am stat la etajul 9. Nu isi merita cele 3 stele. PS. Raspunsurile celor de la hotel: 1. Hotelul este vechi si in baie nu are aerisire si 2. nu s-a mai intamplat niciodata sa primeasca astfel de plangeri. Aceste 2 raspunsuri au fost date de 2 persoane diferite.
- Aug.2020 Grand Hotel Ceahlau - Piatra Neamt — scris în 08.04.23 de ile57b din ŢăNDăREI [IL] - RECOMANDĂ
- Oct.2019 Primul concediu in Moldova — scris în 19.10.19 de U90665 din GIURGIU - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Grand Hotel de Piatra Neamt — scris în 25.09.19 de ultrasro din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Grand Hotel Ceahlău — scris în 17.09.16 de Gabise din ORADEA - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Un hotel ce-si merita stelele! — scris în 11.09.15 de Eugenia_12 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Feb.2014 Hotel curat si ingrijit! — scris în 08.04.14 de cristiuv din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Delegatie la Piatra Neamt — scris în 12.07.13 de Dan&Ema din BUCURESTI - nu recomandă