Am fost cazati la hotel Grand Astoria la etajul 12 pe partea vestica, insa 2 nopti la rand nu ne-am putut odihni din cauza muzicii ce se auzea de la o piscina/discoteca /restaurant Castel din apropiere pana la 5 dimineata.
Cand nu am mai reusit sa rezistam (pe la 3 dimineata) m-am prezentat la receptie, domnisoara f amabila stia de aceste probleme, s-a oferit sa sune la politie si sa ne schimbe camera.
Am primit o camera tot la et 12 pe partea cu lacul, aici muzica nu se mai auzea asa tare si am reusit sa dormim pana la ziua.
Ziua urmatoare managerul hotelului ne-a repartizat o a treia camera cu vedere pe partea cu hotel Histria / estica si aici toate au fost bune (fara muzica).
Hotelul a fost renovat de curand, camerele curate, baia si balconul f mici.
Curatenia era facuta zilnic, cu simt de raspundere, prosoapele schimbate tot zilnic, cele trei lifturi erau functionale,
micul dejun cam saracacios, pentru cei care nu mananca mezeluri sau prajeli vor face foamea, pentru pranz si cina exista o linie de autoservire si un restaurant care au preturi medii; 15 lei friptura, 10 lei ciorba, 10-12 lei garnitura, 8 lei o salata, 6 lei o prajitura.
Per total bine.
Trimis de veran in 23.08.16 09:51:02
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: mamaia hotel riviera
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (veran); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 87&ridAnt=72573
- Aug.2020 Minivacanță in Romania... — scris în 20.08.20 de aurelian14 din TARGU JIU - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Grand hotel mizeria — scris în 07.09.19 de cornelstan din PLOIEșTI
- Jun.2017 Sejur Rusalii 2017 — scris în 05.06.17 de zemyl71 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Cazare buna, restaurantul jalnic — scris în 27.07.16 de dan&family din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Acceptabil! — scris în 22.06.16 de Chloe din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2014 Nu recomand — scris în 08.08.14 de avt din CRAIOVA - nu recomandă
- Jul.2014 Hotel Patria - mizerie si bataie de joc — scris în 19.08.14 de gdm din BUCURESTI - nu recomandă