Merge, dar doar pentru un weekend
Am fost din nou la Mamaia dupa ani la rand de sejururi in Bulgaria si Grecia pentru un weekend de "relaxare" dupa terminarea sesiunii de examene.
Camera e relativ curata, dar perechii sunt scorojiti si ingalbeniti, crapati, mobila veche de pe vremea comunistilor, mocheta la fel. Baia e sub orice critica, robinete si cabina de dus ruginite (probabil neschimbate de cand era bunica fata). Pat dublu normal ca nu exista, si m-am simtit ca in tabara mutand 2 maturi mici (acoperite cu o patura visinie aspra) unul langa altul.
Partea buna e privelistea de la etajele superioare (avand in vedere ca e un bloc inaaaalt, cred ca are in jur de 13 etaje) si apropierea fata de plaja. Pentru un weekend merge. Dar un sejur intreg ar fi calvar!
Trimis de Millenababy in 03.12.09 01:12:58
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Millenababy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Imi amintesc de acest hotel; am petrecut luna de miere in 2002 si ni se parea ca este raiul pe Pamant (eram tineri, fara copil, nu aveam bani!! ). Recunosc faptul ca de cand il avem pe junior nu am mai avut curajul sa incercam un sejur aici, si asta la o simpla privire din exterior. Poate ca ar fi interesant, dar tot pentru 1 week-end.
- Aug.2020 Minivacanță in Romania... — scris în 20.08.20 de aurelian14 din TARGU JIU - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Grand hotel mizeria — scris în 07.09.19 de cornelstan din PLOIEșTI
- Jun.2017 Sejur Rusalii 2017 — scris în 05.06.17 de zemyl71 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Bunicel — scris în 23.08.16 de veran din TâRGU JIU - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Cazare buna, restaurantul jalnic — scris în 27.07.16 de dan&family din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Acceptabil! — scris în 22.06.16 de Chloe din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2014 Nu recomand — scris în 08.08.14 de avt din CRAIOVA - nu recomandă