Am fost la acest hotel la sfarsitul lui iunie 2009, cu sotia, copilul şi o nepotica. Nu am fost cazati prin vreo agentie, pur si simplu am ajuns la Mamaia, am parcat autoturismul şi am început să căutăm o cazare mai ieftină, aşa ajungând la Patria. Pretul pe noapte a fost de 100 de lei. Facând un raport calitate-pret, sa zicem ca a fost acceptabil. Camera cam micută, modesta. Baia, la fel ca si camera, micută, fata gresie pe jos, cu faianta albă pe pereţi, pusă probabil cand s-a dat hotelul în folosinta. În cameră aveam un televizor mai vechi şi un răcitor. Avea şi un balconaş, de fapt este impropriu cuvântul, deschideai fereastra şi era un fel de grilaj din fier unde îţi mai puneai la uscat diferite obiecte de vestimentatie. Am stat la etajul III, pe partea cu parcarea, am fost în cursul săptămânii şi am scăpat de zgomotul care îl fac discotecile din împrejurimi în weekend. O problemă era cu lifturile, care mergeau cum vroiau ele (vroiam la parter şi ne ducea la etajul cinci) şi faptul că nu prea apucam să mergem cu ele, de multe ori mergeam trei etaje pe jos. Curătenia în camere, slabută, în cinci nopti o singura data ne-a facut curatenie în cameră, superficială, aşternuturi sau prosoape schimbate, nici gand. Va dati seama ca juniorii se jucau cam toata ziua în nisip şi mai veneau şi cu el în camera, deci am fi avut nevoie de curatenie, dar asta este.
Plaja era putin populată, turiştii venind probabil mai multi, la sfarsit de saptămană, dar mie mi-a placut, având de unde să aleg cele mai bune locuri de pe plajă, mie în general neplacându-mi aglomeraţia. Nisipul era cu scoici sfarâmate, apa fiind cam rece, cu alge. Vreamea destul de placută, cu temperaturi de 27-28 de grade C, fără nori.
Prin statiune preturile acceptabile, ştiind faptul că se maresc în weekend, am mancat la diferite autoserviri. Satul de vacanta, neschimbat, acelasi care îl stiti cu toţii. La insistenţele nepoatei mele m-am dat în "trenuleţul groazei". La fel cum il ştiam de acum 10 ani, marionetele din interior degradându-se şi mai mult, singura diferenţa este că la ieşirea din tunel, este un băieţaş care te trage de mânecă să te sperie, slăbuţ.
Am fost şi la două spectacole în aer liber, am făcut şi diferite cumpărături, în concluzie am încercat să ne facem sejurul cât mai placut şi am reuşit, cu toate neajunsurile şi minusurile întâmpinate.
Trimis de adigogu in 29.06.10 13:16:21
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adigogu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
fotografii nu prea am cu hotelul sau din camera, mai multe am din statiune şi de pe plajă, dar cu familia mea.
- Aug.2020 Minivacanță in Romania... — scris în 20.08.20 de aurelian14 din TARGU JIU - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Grand hotel mizeria — scris în 07.09.19 de cornelstan din PLOIEșTI
- Jun.2017 Sejur Rusalii 2017 — scris în 05.06.17 de zemyl71 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Bunicel — scris în 23.08.16 de veran din TâRGU JIU - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Cazare buna, restaurantul jalnic — scris în 27.07.16 de dan&family din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Acceptabil! — scris în 22.06.16 de Chloe din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2014 Nu recomand — scris în 08.08.14 de avt din CRAIOVA - nu recomandă