Vad ca sunt putine vorbe despre acest resort... consider ca merita mai mult. Am ajuns si prin Egipt in anul 2009, a fost prima data, frumos... de la aeroport... pana la resort, resortul, foarte mare, multe spatii de cazare, cladiri cu 2 etaje, camere mari, curate, curatenie, in camere se facea curatenie cam la 2-3 zile, prosoapele se schimbau tot la 2 zile, cele de la piscina le puteai schimba de cate ori vroiai chiar si de 5 ori pe zi.
Mancare buna, variata dar cam aceeasi in fiecare zi... desi nu am avut prea multe obiectii. berea buna, vinul la fel... si tariul lor... era ok. soare cat cuprinde, mai pe scurt, in cadrul resortului nu te plictiseai, multe piscine cu coloane romane, stanci mari din care iesea apa, tot felul de cascade etc, multe sezlonguri ceea ce a fost bine, ca nu se umplea niciodata, si puteai gasi locuri chiar si daca mergeai mai tarziu la plaja.
Adevarul ca daca ieseai din resort... urat, deci afara groaznic, sunt mult mai mizerabili decat turcii de ex, slabi vanzatori, infometati, saraci rau, aproape ca te bagau cu forta la ei in magazine... nu neaparat era cazul meu, am 190 cm si 130 kg :))).
Cand am ajuns, ne-a tinut o mica sedinta conducatorul grupului de la agentia partenera, care ne spunea sa fim foarte atenti cu ce taxi-uri ne plimbam si in ce masini ne urcam ca... e problema cu rapirile... nu stiu daca asa e sau nu... dar sincer, Egiptul pentru mine cel putin, nu cred ca va mai fi prea curand pe lista de concedii. Resortul... merita toti banii, dar...
Trimis de danvoinescu in 20.04.12 00:46:45
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EGIPT. A mai fost în/la: ......... .
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (danvoinescu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 28.03694400 N, 34.43388900 E - neconfirmate încă
- Mar.2014 Foarte frumos — scris în 25.03.14 de lalely din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2010 Pe afara vopsit gardul... — scris în 02.03.10 de lili catalin din BACAU - RECOMANDĂ
- Oct.2006 Luna de miere — scris în 02.03.11 de oanat82 din IASI - RECOMANDĂ