Super complex - merita !!!
Complexul Cheile Gradistei ofera cam tot ce ai nevoie intr-un sejur, de la o cazare f buna in hoteluri sau casute, f moderne pana la restaurantul unic in tara si pana la posibilitati de petrecere a timpului liber.
Noi am fost cazati in Hotel Gradistea, ultimul din complex, de unde peisajul e mirific, se vede partia de schi, dealurile din imprejurimi de un verde superb (asta vara) te imbie la pimbare in aer liber, totul este curat si te imbie la relaxare. Camera f frumoasa, cam ca la un hotel de 5 stele, baia super amenajata si curata, un pat moale, o canapea, balcon marisor si o caldura in camera... !!! Toate hotelurile si casutele au la fiecare etaj un fel de living cu canapele de piele, o minibucatarie unde iti poti face o cafea, un ceai, poti servi ceva, totul amenajat rustic, ca la munte.
Restaurantul, pe langa arhitectura unica si deosebita, cu acel acoperis "in ape", cu roata de apa din interior, cu piscina cu pastravi tot din interior, are si omanacre pur romaneasca cum rara am mancat. daca ajungeti nu ratati ciorbele, sunt absolut minunate!!! De asemenea pastramele si tocanitele servite in ciaun de fonta cu foc dedesubt sunt delicioase si portii mari din care pot manca 2 persoane. Masa o poti servi fie in interior unde atmosfera e f intima seara, se pune muzica populara f frumoasa, fie pe terasa.
De asemenea afara, mai gasiti un fel de terasa cort din lemn cu mese lungi si scaune de lemn unde se paote face un chef de pomina si de asemenea se poate face un foc de tabara plus gratare si protap (au acolo niste gratare super mari). mai gasiti loc de joaca pt copii si bineinteles nelipsitele gazde - 3 caini absolut superbi!!!
Noi am petrecut ceva timp si la piscina, sauna si jacuzzi. partea rea e ca asta se plateste separat, in sept 2008 era 30 lei parca pe camera. Nu platesti pe loc, spui doar camera si la plecare, la receptie ti se iau banii pe tot ce ai consumat. Pentru inotatatori si pasionati piscina e f mare si adnca (zice al meu sotz) iar vara poti iesi pe terasa sa faci plaja pe sezlongurile special amenajtae (poti face asta chiar si iarna, pt calire! ).
Mai exista de asemenea un bar f mare cu mese de biliard si unde stiu ca acum cativa ani se organiza si karaoke.
Exista si un iaz in care innoata veseli pastravii (asta pana cand sunt prinsi si pusi frumusel pe farfurie!!! ), teren de tenis si fotball.
Are partie pt incepatori, paintball, ATV-uri si poti merge la plimbare pe cont propriu prin moeciu, pana la cascada Chisatoarea care chiar dacae micuta e f frumoasa, siroaie de apa curg printre muschii verzi si pufosi, cazand gratios in paraiasul rece de munte.
In concluzie, este un loc unde gasesti liniste, relaxare, voie buna, un loc f verde vara si racoros.
E un mic paradis verde in care va recomand sa mergeti macar o data.
Va atasez si poze ca sa vedeti ca merita.
Trimis de Delphinash in 27.10.09 13:52:30
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MOIECIU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Delphinash); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.46287500 N, 25.30207000 E - CONFIRMATE
Noroc ca este vremea asta afara care "nu iti spune nimic", altfel cu greu as fi refuzat invitatia de a reporni spre Chile Gradistei.
Multam ca mi-ai readus aminte de acest loc minunat!!!!
Cu placere ! si eu as merge mereu acolo, ma relaxeaza locul ala.
dar si preturile sunt pe masura!!!
cam mari totusi.... as spune eu
Da, un pic cam mari preturile, dar serviciile oferite de complex sunt peste ceea ce gasesti in alte parti la preturi comparabile.
Vacante placute!
Da ai drepatate, la cazare preturile sunt mari, noi am dat 180 ron pe noapte la unul dintre hoteluri. dar masa nu e exagerat de scumpa avand in vedere ca sunt portii mari (sotul meu care mananca nu gluma nu a putu manca singur din tuciuriel alea de pastrama sau tocanita). Am dat pe o masa si 40 lei intr-o seara: 1 ciorba cu de toate, o pastrama imensa si o ciulama de pui cu mamaliga si usturoi, plus bere si palinca. Micul dejun e iarasi scump, platou la 30 ron....
Si totusi merita !
Delphinas, am o rugaminte tehnica: mesajele de instiintare catre tine (care te anunta cand se posteaza ecouri la imrpesiile tale, de exemplu) se intorc cu eroare. Stiu ca tu mi-ai trimis mai demult adresa corecta, dar cred ca am uitat sa o modific in baza de date si acum nu o mai gasesc.
Rugamintea mea e sa-ti notezi adresa corecta de mail, folosind sectiunea CONTUL MEU (click pe linkul anterior sau il poti accesa din prima pagina a site-ului)
Ti-as fi scris aceste lucruri ca mesaj privat, dar nu ai activat acceptul de a primi mesaje private de la ceilalti useri. Daca doresti, poti sa setezi si aceasta optiune, in aceeasi sectiune "CONTUL MEU"
gata s-a rezolvat, era o adresa total eronata. De-asta nu primeam eu nimik... !!! merci!
- Dec.2022 Cheile Gradistei — scris în 03.01.23 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Feb.2022 O vacanță plăcută! — scris în 17.02.22 de Tudorita din COSâMBEşTI [IL] - RECOMANDĂ
- May.2019 Daca vreti aer curat evitati Cheile Gradistei Moieciu! Poluare masiva fum chimic centrala termica — scris în 02.06.19 de oana81 din BUCUREşTI
- Dec.2018 O experienta placuta! — scris în 19.12.18 de nightwish din BUZăU - RECOMANDĂ
- May.2017 Recomand — scris în 01.06.18 de geo85 din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Nov.2016 Am fost acolo — scris în 29.11.16 de sorinstanesc din BUCUREşTI - nu recomandă
- Sep.2016 Resorturile Cheile Gradistei Moeciu si Fundata - superlativul la el acasa!! — scris în 19.09.16 de MAXIM EUGEN din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ