Vreau sa precizez ca sunt client fidel al acestui camping, mergand de 6 ani in aceasta locatie.
La inceputurile sale a fost totul super, preturile foarte bune, mancarea bine pregatita, nu aveam nici o frica ca ne puteam intoxica. Dar an de an am constatat cu stupoare o crestere a preturilor de cazare, dar mai cu seama a taxei de parcare a masinii la cort.
Acum doi ani a fost crunt, au schimbat bateriile de la dusuri, au pus din acelea pe senzori si trebuia sa faci echilibristica intre a tine apasat pe un buton sa nu ti se opreasca apa si a te spala pe corp efectiv.
Anul trecut in 2012, am fost in august si a fost ok, chiar si bateriile acelea si cu nesimtirea crasa a oamenilor care lasau wc-urile murdare. Preturile au fost ok, desi am mai auzit comentarii de tot felul, dar serios acum, sunt preturi de mare si fata de ce preturi se practica de obicei inca se sta bine la capitolul asta.
Se face curat tot timpul, dar romanul se diferentiaza clar de strainii care vin acolo si se recunoaste imediat dupa gradul de nesimtire si de jeg.
As dori insa sa atrag atentia conducerii campingului ca ar trebui sa faca ceva reduceri "clientilor lor fideli", care sunt sigur ca sunt multi, deoarece este si va ramane un camping frumos in care te simti bine. Sa nu se mai mearga pe principiul "lasa ca vin si asa clientii" ca nu se stie niciodata. Macar intentia de a face asa ceva... si ar fi binevenita.
Se gasesc multe disctractii pe plaja, dar sunt extrem de scumpe, deh, distractia costa!
In rest se poate sta la terasa campingului, care este foarte curata si umbrita, atmosfera este una de relaxare totala.
Pe scurt, romani, duce-ti-va la campingul Gpm Navodari cu bani destui si fara fite si va veti simti excelent. Eu am avut ceva pretentii la inceput... si n-a fost totul in regula primele dati. Este o anume vibratie acolo, care va va face sa va intoarceti mereu si mereu. Dar tineti minte: cainii nu fac murdar acolo unde stau, deci daca murdariti locul unde campati, precum si altele, veti fi mai jos ca un animal si nu ar trebui sa aveti pretentii de la nimeni si de la nimic. Distractie placuta!
Trimis de vlad_s in 28.07.13 17:35:31
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vlad_s); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.27422000 N, 28.62044900 E - CONFIRMATE
@vlad_s: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Aug.2018 Din ce in ce mai prost — scris în 14.08.18 de kaaty2014 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2018 Acceptabil — scris în 19.06.18 de Alinagl din GALAţI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Jaf la drumul mare — scris în 16.08.17 de Caciula din BRAşOV - nu recomandă
- Aug.2016 Mizerie — scris în 17.08.16 de Ramona2017 din IAşI - nu recomandă
- Jul.2016 Un weekend la cort — scris în 03.08.16 de cristenfgs din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Un concediu superb! — scris în 26.07.16 de micris* din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Minivacanta in Mamaia la Holiday Beach 3 stele. — scris în 16.07.15 de vega06 din BUCURESTI - RECOMANDĂ