Hotel Gonduzo are un restaurant excelent iar serviciile de cazare sunt deosebite.
camerele hotelului sunt mobilate cu gust, iar mobilerul este de foarte buna calitate.
specificul restaurantului este traditional, mancarea este foarte gustoasa si proaspata. recomand gulas-urile, ciorba de burta, somloi -ul si tocanitele.
personalul este foarte dragut.
preturile sunt rezonabile iar portiile sunt imense. mic dejunul este bogat si variat.
locatia este amplasata la 200 m de centrul orasului.
recomand cu toata increderea atat hotelul cat si orasul si imprejurimile.
Trimis de padureanu in 22.07.13 20:38:34
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (padureanu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.30280426 N, 25.29808710 E - neconfirmate încă
@webmaster: nu, nu e bine. locatia este pe strada Santimbru si are intrare si din str Scolii.
@ardeleanu: mulțumesc.
Am repoziționat "indicatorul" undeva la cvasi-intersecția dintre Str. Sântimbru ți Str. Școlii - nu ști exact care dintre imobillele de acolo e pensiunea, însă măcar orientativ sper că-s suficient de okey coordonatele (pot duce pe cineva, cu mașina, acolo)
@webmaster: mai sus cu o cladire este Gonduzo. cladirea cu iesire la ambele strazi.
@ardeleanu: muţumesc, am mutat cursorul cu o clădire "mai sus"
@ardeleanu: apreciez bunăvoinţa de a încerca încărcarea unor fotografii; pe AFA nu acceptăm însă fotografii preluate de pe saiturile de prezentare (ci doar a fotografiilor proprii, luate în sejur)
Cele 3 fotografii încărcate nu au fost acceptate spre publicare