Ajuns In Cluj cu ocazia unu eveniment, am stat 2 nopti la acest hotel. Ca amplasare este situat in zona studenteasca, pe Str. Observatorului, daca veniti dinspre Capitala, va recomand drumul clasic pe Feleac, nu autostrada.
Prima impresie nu a fost prea placuta, a trebuit sa parchez intr-o panta, pe o bretea de acces la hotel, deoarece toate locurile erau ocupate, nimeni nu era afara sa te indrume.
Am intrat, desi era si un grup numeros, formalitatile pentru cazare au fost foarte rapide, dupa completarea catorva campuri pe formular am primit cardul de acces catre camera.
Camera este una medie ca spatiu, mica pentru o locatie de atatea stele, are in dotare paturi cu saltele si perne confortabile, aproape noi, un tablou relaxant, birou de lucru, TV LCD, veioze cu lumina difuza, fotoliu cu masuta, baie cu cabina de dus, uscator de par si consumabile de calitate, Wi-fi, minibar. Am remarcat de asemenea si covorul cu un model interesat, asortat cu tabloul.
Masa s-a servit la restaurantul de la parter, mancarea este gustoasa, dar varietatea este medie. Hotelul are si un bar /lobby la parter, in dreptul receptiei, dar deschis doar pana la ora 0. O nota proasta deoarece doresti sa comanzi si ti se spune ca este inchis... asta desi receptia non-stop are acces la toate bauturile. Totusi, baiatul de la receptie iti poate cumpara daca doresti ceva de la mini-market, in schimbul unei atentii. Ciudata abordare a clientilor...
Hotelul este foarte curat, personalul isi doreste sa fie amabil desi pare putin experimentat, curatenia se face la ore decente.
Accesul in zona centrala se poate face pe jos, intr-o plimbare de 20 minute, la coborare.
Centrul de conferinte are spatii destul de mici, maxim 60 de persoane, dar serviciile de amenajare sunt slabute, nu respecta orele cand ar trebui sa predea spatiile curate pentru amenajare.
Per ansamblu, hotelul reprezinta o optiune serioasa, dar daca ar schimba ora de inchidere a barului si ar avea un personal mai calificat, ar merita cu siguranta cele 4 stele
Trimis de gvaly in 21.03.15 18:34:20
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CLUJ.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gvaly); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Apr.2017 Râsul ciobului din oala spartă — scris în 19.04.17 de Alex_Macedo din BUCUREşTI-ORADEA - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Un hotel potrivit pentru business — scris în 27.08.14 de liviafcs din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2012 Okey ptr mini-sejururi de bussines; pentru familişti mult mai puțin — scris în 03.01.13 de tm67bru din TIMIșOARA - RECOMANDĂ
- Apr.2011 Golden Tulip m-a surprins! — scris în 28.04.11 de criva din TIMISOARA - RECOMANDĂ