Parti pozitive:
Personal foarte amabil si saritor.
Camerele sunt curate si confortabile pentru doi adulti, utilate cu bun gust. In baie exista cada si dus totul fiind functional. De asemenea exista si un balcon foarte mare. Semnal wi-fi bun in camera.
Curatenia (se facea zilnic curat in camera).
Amplasarea fata de plaja (foarte aproape) si de centrul statiunii.
Recomand acest hotel cu atentionarile de la rubrica "Parti negative"
Parti negative:
Locurile de parcare sunt insuficiente. In plin sezon si mai ales la sfarsit de saptamana este o adevarata aventura sa parchezi masina.
Nu va luati camere cu vedere la mare (in spatele hotelului). Desi panorama este exceptionala (se vede marea si plaja in toata splendoarea ei), muzica "live" de la terasa din spatele hotelului se aude foarte tare. Cei de la terasa scot boxele afara, zgomotul fiind infernal. Dupa ora 12 cand se opresc cei de la terasa, in continuare se aude muzica de la discoteca aflata la 200-300 m in departare (pana la 4-5 dimineata).
Daca sunteti tineri si fara copii probabil ca nu o sa va deranjeze (chiar s-ar putea sa va placa sa ascultati muzica "live" gratis si tare), insa daca aveti copii, ganditi-va bine inainte!!! Chiar daca ziua si seara pana la ora 10 este liniste in spatele hotelului si forfota mare in fata hotelului (circulatie mare de oameni si masini), dupa aceasta ora situatia se schimba brusc.
Recunosc ca eu am stiut din recenziile anterioare ca s-ar putea sa am probleme cu zgomotul si de asemenea recunosc ca eu am cerut camera cu vedere spre mare (doamnele dragute de la receptie tinand cont de solicitarea mea), insa nu am stiut exact care parte a hotelului este cea cu zgomot. Poate doamna de la receptie cand am vorbit la telefon pentru confirmare, stiind ca o sa vin si cu un copil ar fi trebuit sa ma atentioneze?!?!?! , insa nu pot sa ii reprosez acest lucru, mai ales ca am dorit camera cu vedere la mare.
Pentru voi, cei care doriti sa stati la acest hotel, cititi cu atentie ce am scris mai sus si actionati in consecinta.
Trimis de rcip77 in 24.07.15 01:59:33
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (rcip77); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.06253000 N, 28.63828900 E - neconfirmate încă
@rcip77: Te-am ruga să (re) verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA/. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
Câteva fotografii de pe acolo ar fi mai mult decât bine-venite... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=17008
- Jul.2014 Golden Beach 3*+ — scris în 03.08.14 de cornelstan din PLOIEșTI - RECOMANDĂ