Am cautat mai multe impresii despre acest hotel ink din momentul in care am facut rezervare, dar nu am gasit si acum regret. din acest motiv vreau sa spun si eu parerea mea poate ajuta pe altii k pt mine e prea tarziu.
Ce sa va zic... camerele arata ca la 3 stele, personalul lasa de dorit se uita la u ca la naiba daca iti pui mai mult in farfurie, mancarea mereu aceeasi si prosta. asta pe scurt. sa va mai zic k statea minute in sir la rand sa prind o portie de cartofi prajiti, sau o felie de paine si uneori chiar si tacamuri. deci multa rabdare k aveti de asteptat aprox 30 min per total pana reusiti sa va asezati la masa. clatitele le facea sub ochii tai in niste tigai foarte arse si jegoase, friptura care o facea la masa de pranz zilnic o facea tot pe loc pe un gratar de-ti era mai mare scarba sa mananci, farfuriile toate crapate, etc. la mancare dimineata nu aveai ce manca decat ompleta cu braza feta... eu asta am mancat 6 zile la rand... in rest nimik... la prinz intradevar facea zilnic friptura depui sau frigarui sau niste chiftelute fripte... care le mancai cu cartofi pai asta dupa ce v-am zis statea 15 min pt friptura la rand si 15 pt cartofi si nu iti dadea mai mult de 2-3 bucatele de friptura iti facea semn sa pleci (bucatelele fiind mici mici de tot fasii cat un deget) si seara mancai salate. aaaa da. la salate gaseai cat vroiai si ce vroiaiȘsalata de ceapa, de rosii si castraveti, de varza, de mazare... ertc. cam asta cu mancarea.
Prosoapele le-a schimbat zinic, in camera patul copilului era rupt si nu s-a putut dormi in el, la baie putea ca dracu a ghena cand si cand. unde a fost f f f frumos la piscina. nu am ce reprosa. si inca un plus... plaja e chiar in fata hotelului nu la 200 m cum am citit undeva mai sus.
Si sa nu uitam de peisajul minunat care il ofera portul si marea, hotelel fiind situat char pe plaja. in concluzie... daca nu esti foarte pretentios si ai o rabdare de fier ar putea fi un concediu ok. oricum arata ca un hotel de 3 stele nicidecum de 4. Sincer nu recomand.
Trimis de antonia medeea in 17.07.12 12:15:02
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: hotel berlin golden beach... vecinul lui glarus
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (antonia medeea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2022 Mi-au distrus concediu si vreau sa nu mai pățească nimeni ca mine — scris în 20.07.22 de ux126093 din TOPOLOVENI [AG]
- Aug.2018 Glarus 2018 — scris în 25.08.18 de Sunysky din BACăU - RECOMANDĂ
- Jul.2018 O vacanta de vis la Hotel Glarus — scris în 05.08.18 de Erika B din TâRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Un sejur placut la Hotel Glarus - Nisipurile de Aur — scris în 09.06.17 de Mirela12 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Citiţi şi luaţi aminte!!! — scris în 07.08.16 de hellem din BISTRIţA - nu recomandă
- Aug.2015 Glarus — 4* e prea mult — scris în 03.09.15 de Mineliea din PLOIEşTI - nu recomandă
- Jul.2014 Amintiri frumoase — scris în 15.10.14 de camybugnariu din REGHIN [MS] - RECOMANDĂ