tocmai m am intors din sejurul petrecut la hotel Gociman. Per total sejurul a fost unul aproape reusit cu mici obiectii.
Hotelul este curat, amplasat pe malul lacului Suitghiol. Am fost cazati intr-o camera fara balcon, camera 515 lucru care a fost cam incomod. prosoapele de plaja sunt voluminoase si nu se uscau in baie, ca sa nu mai vorbim de costumele de plaja. asa ca m am dus la receptie si m am plans de lucrul acesta si a fost chemata o doamna de la curatenie. doamna m a sfatuit sa usuc rufele pe o sarma, in laterala hotelului, spre tereasa cu specific percaresc. am refuzat si mi s a dat intr un final un stender de rufe. tin sa precizez ca o camara costa 600 de lei pe noapte. nu e posibil sa platesti aproape un salariu pe o luna si sa nu ai nici macar balcon. eu am fost la un training si nu am platit nimic dar nu e prea practica o camera de acest gen.
se facea curat zilnic si totul era curat.
Micul dejun era cam slabut: oua fierte, prajite, omleta, rosii, branza, cascaval, doua feluri de mezel, cereal, lapte, 3 fructe ratacite intr-un bol, 2 iaurturi cu fructe si unt si gem. acelasi mic dejun ca la un hotel de 2 sau 3 stele. la 4 stele ma asteptam la ceva in plus cum am mancat la hotel Parc (salata de beof, de vinete de cruditati etc).
mancarea era servita repede, noi am avut un card cu o anumita suma pe el. mancarea era buna si cu un gramaj generos. nu am avut probleme. servirea era foarte rapida si fara repros. intr -o sambata a fost un botez in cadrul restaurantului si a trebuit sa mancam pe terasa piscinei unde erau patru mese si clientii hotelului cam 20. a trebuit sa stam intr o caldura insuportabila sa mancam. bautura era cam asa: o doza de racoritoare 8 lei, o bere 12 lei, o apa mineral 9 lei.
piscine ne a fost de mare folos pentru ca erau multe alge in mare. asa ca am stat numai la piscine unde erau umbrele si sezlonguri. era si o piscine pentru copii. se curate aproape zilnic. era si o trambulina unde puteai sa faci miscare.
per total camerele arata aproape de 4 stele dar micul dejun cu siguranta nu.
Trimis de grasa in 14.08.13 15:29:49
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (grasa); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2015 Despre hotelul Gociman — scris în 15.04.16 de Nico40 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2014 Acolo unde apune soarele... — scris în 29.08.14 de Kyandra din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Nu recomand acest hotel!!! — scris în 20.08.14 de raduramona_85 din - nu recomandă
- Aug.2013 Frumos, dar se poate si mai bine! — scris în 26.08.13 de Kyandra din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2012 Hotel Gociman 4* — scris în 29.05.12 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2010 Asa da, domnule!!! — scris în 31.07.10 de Kyandra din BUCURESTI
- Jun.2010 Relaxant / Superb — scris în 20.07.10 de alin.marina din BAIA MARE/CLUJ - RECOMANDĂ