Am rezervat o camera la acest hotel pentru un sejur de paste, 3 nopti, insa fara a accesa si pachetul oferit, (cazare si mese), din dorinta de a petrece mai mult timp in drumetii.
Deci am ajuns la hotel pe 27 aprilie pe la ora 12 si am facut check in-ul imediat, am primit o camera la etajul 5 cu vedere pe spate, intrucat pe fata costa inca 7 euro in plus. Astfel in functie de ce am gasit acolo concluziile mele sunt urmatoarele:
Hotelul a fost renovat din ce am inteles in anul 2007, si de atunci cred ca nu sa mai facut mai nimic. Eu am rezervat o camera cu balcon pentru care am platit 77 euro (7 euro fiind pretul pentru balcon).
Camera foarte MICA avand un mobilier vechi, simplu, TV cu ceva canale (14) frigiderul murdar, balconul de asemenea plin de paianjeni si nematurat. Singurul loc unde poti sa desfaci geamantanul este pe pat. Baia de asemenea mica, se transforma in piscina dupa fiecare dus cabina fiind veche si cu izolatiile dezlipite... Categoric acest hotel nu merita decat 3* cu indulgenta.
O alta problema este usa de acces in camera care nu izoleaza fonic deci se aude tot zgomotul de pe hol, galagia facuta de copii si de maturi, sansele de odihna dupa amiaza fiind foarte mici.
Pe data de 28 am vrut sa servim cina conform cu programul si am platit 240 lei doua persoane avand un meniu festiv, bufet suedez. La acest capitol noi Romanii stim foarte bine sa jecmanim clientii.
Deci meniul festiv de paste cuprindea doar: snizel de pui, un tip de peste la tava, (nu am retinut numele) si celebra friptura de miel, adica sira spinarii la tava. Oameni buni OASE DE MIEL LA TAVA. procentaj 80% os restul carne. Nu costite, nu cotlete, nu pulpa. Atasat erau ceva cartofi la cuptor, orez si legume la tigaie.
Meniul mai continea salate si ceva prajituri, cozonac si pasca, un pahar de vin si o apa pentru fiecare persoana. Bataie de joc la pretul de 390 euro 3 nopti camera, pentru cei care au avut pachetul complet.
In rest micul dejun pot spune ca a fost normal si de ajuns sa te ridici satul de la masa. Dar sa dai tu asa ceva la cina de paste, OASE LA TAVA??? "
La plecare pe 29 am vazut preturile de 1 mai si cina costa 60 lei pers. deci la jumatate, prin urmare am intrebat la receptie de ce este aceasta diferenta, raspunsul fiind ca cina festiva de paste a continut miel, sau mai bine zis unele parti din corpul unui miel.
Celelalte mese le-am servit in statiune la o terasa preturile fiind acceptabile.
Vreau sa subliniez acum si punctul FORTE al acestui hotel... SPA-ul
. Acesta cuprinde doua piscine, una cu apa minerala incalzita si una de relaxare, doua saune si multe alte optiuni de tratament balnear. Chiar am fost impresionat diferentele de curatenie fiind vizibile, plus ca se construieste si o piscina exterioara in partea din spate a resortului... Hotelul era plin poate datorita acestei facilitati, multe alte hoteluri din statiune fiind goale sau inchise.
Ca si concluzie, hotelul este frecventat mai mult de familii in varsta care vin la tratament si care nu au pretentii prea mari la conditiile de cazare si masa deci si eu recomand sa mergeti la el daca nu sunteti prea pretentiosi.
Staiunea Geoagiu Bai este micuta, curata, are un parc foarte frumos in punctul zero, ruinele romane, si o cascada, izvoare minerale, si un strand. Cam asta ar fii, o singura vizita este de ajuns...
Trimis de cornelstan in 02.05.19 10:38:26
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GEOAGIU / GEOAGIU-BĂI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cornelstan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Germisara Hotel [Geoagiu-Băi], GEOAGIU / GEOAGIU-BĂI" (deja existentă pe sait)
- Oct.2023 Germisara concediu fabulos — scris în 10.11.23 de delinyka din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2023 Tratament si relaxare la Germisara — scris în 04.10.23 de aurora56 din TULCEA - RECOMANDĂ
- Mar.2023 Play safe - Germisara - Geoagiu Bai — scris în 21.03.23 de buruceagga din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2022 Hotel Germisara 4* — scris în 13.10.22 de nelu73 din AGNITA SIBIU - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Sejur reconfortant — scris în 24.07.22 de ux126180 din FOCşANI - RECOMANDĂ
- May.2022 Nu recomand! Pret excesiv de mare, servicii mai mult decat modeste, personal neinstruit, lipsit de respect — scris în 01.06.22 de ux125114 din FAGARAS - nu recomandă
- Mar.2022 O păcăleală comunistă la preț de 4 stele — scris în 11.03.22 de Mihail Edward* din BUCUREșTI - nu recomandă