Este pentru a 3 oara cand sunt cazat la acest hotel si pot sa spun ca am primit de fiecare data camere mari spatioase, bineinteles conform cereri fara balcon. Camerele au fost curate cu pat matrimonial care din punctul meu de vedere se ridica la standardul de 4 *.
Pentru acest sejur am avut inclus micdejun tip bufet suedez destul de bogat, si cina meniu servita la farfurie, diferit in fiecare seara.
In camera se gasesc halate si papuci pentru piscina.
Cele 2 piscine arata si sunt in stare buna de functionare mai ales zonele de hidromasaj sa zic ca acum au mers toate, chiar mi- a placut.
In afara hotelului am facut o plimbare prin statiune care in aceasta perioada este cam pustie dar am vazut ca in sezon este foarte cautata aceasta statiune.
In mare parte imi place acest hotel mai ales pe perioada de iarna pentru piscinele sale care fac toti banii, singurul lucru neplacut este perceperea de taxa la parcare care nu mi se pare ok mai ales in acesta perioada.
As recomanda acest hotel pentru urmatoarele intalniri AFA (spatiu mare de cazare, spatiu mare la restaurant)
Trimis de costyy † in 22.02.18 13:37:40
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GEOAGIU / GEOAGIU-BĂI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (costyy †); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@costyy: Felicitări pentru articol dar mai ales pentru destinație și cazarea aleasă!
Frumos relatat și foarte util. Mulțumim frumos!
Călătorii plăcute!
@Dana2008: Multumesc si eu de ecou, pacat ca acum in pandemie nu am mai fost acolo, Poate o fi la anul cu noroc.
- Oct.2023 Germisara concediu fabulos — scris în 10.11.23 de delinyka din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2023 Tratament si relaxare la Germisara — scris în 04.10.23 de aurora56 din TULCEA - RECOMANDĂ
- Mar.2023 Play safe - Germisara - Geoagiu Bai — scris în 21.03.23 de buruceagga din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2022 Hotel Germisara 4* — scris în 13.10.22 de nelu73 din AGNITA SIBIU - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Sejur reconfortant — scris în 24.07.22 de ux126180 din FOCşANI - RECOMANDĂ
- May.2022 Nu recomand! Pret excesiv de mare, servicii mai mult decat modeste, personal neinstruit, lipsit de respect — scris în 01.06.22 de ux125114 din FAGARAS - nu recomandă
- Mar.2022 O păcăleală comunistă la preț de 4 stele — scris în 11.03.22 de Mihail Edward* din BUCUREșTI - nu recomandă