... afara e vopsit gardu'
De unde au mai facut rost de 2 stele? Ca 4 nu merita, 3 nu merita, 2 cu indulgenta.
Sa o luam cu inceputul:
Camera. Atat de mica incat un copil nu avea unde sa se miste. Murdara. Praf. Mucegai in baie. Cadita de la dus crapata si aluneca in draci. Baia ventilata prost, te sufocai de abur. Eternul dus caruia ii curge furtunul. Sapun lichid "marca nr 1". Prosoape schimbate cand li se nazarea. Cearceafuri schimbate cand am plecat.
Caderi de curent zilnice care faceau mersul cu liftul loterie curata.
Parcarea gandita pentru 20 de masini.
Restaurantul care se deschide doar la 13 00. Ok, fie-mea e obisnuita sa manance la 12-12: 30, nu-i bai... mancam in alta parte.
Portii mici, mancare comuna, scumpa si fara gust.
Singurul loc unde am vazut la micul dejun fasole cu carnati.
Piscina... frig de se invinetea fie-mea in 5 minute.
Galagie de la strandul de peste drum (termopanele erau o gluma). Am asculatat intr-o seara 4 variante de "pusca si cureaua lata".
La final m-au pus sa platesc 2 ron pentru accesul internet. Care cucoana? ca in camera nu era si am folosit dongleul de la orange.
Raspuns: Era in hol. Daca nu l-ati folosit e treaba dvs.
Pentru ca eram cu bagajele si familia in masina i-am aruncat un "da-ma-n judecata pentru aia 2 ron" si am plecat.
Pana acum nu am primit citatie, poate ca m-au iertat!
Trimis de geordan in 20.04.10 21:15:06
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (geordan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Raspuns: "Era in hol. Daca nu l-ati folosit e treaba dvs." Asta le intrece pe toate...
geordan - să înţeleg că sejurul a fost plătit înainte de a ajunge la hotel?
Altfel nu-mi explic de ce nu aţi plecat după prima noapte?
in ce perioada ati fost acolo? [e greu de crezut ca in august-2010, asa cum e trecut in acest moment in "fisa tehnica" din stanga sus... ]
Am fost si eu o singura data si am jurat ca la Geoagiu bai nu mai pun piciorul. Cazare nu am gasit, doar un hotel fara apa calda si mancarea consumata a fost oribilaaaa. Veneam din concediu de la mare, ultimul concediu petrecut in tara= groaznic.
Am avut prilejul sa citesc o fila de jurnal care se incadreaza excelent la capitolul Amintiri din viitor, altfel nu-mi pot explica data sejurului.
Glumesc desigur, cred ca este important sa ne spui anul in care ai fost, poate s-au mai schimbat cate ceva intre timp.
A, si inca o remarca:
”Aia cu apa calda era o cada comuna pentru aceleasi 10 pensionare care aveam impresia ca fac parte din mobilier ca erau acolo indiferent de ora.
Desi sunt de acord cu tine, nu-i frumos sa vorbesti astfel, poate fi mama mea, poate fi chiar mama ta (la fel te-ar fi deranjat?) poate pentru ele era singura distractie iar acea baie chiar le facea bine.
In rest ai punctat excelent, drept pentru care ai votul meu!
2009! Scuzati, tastatura mea e in plina revolutie.
Dap, am platit inainte, era o conditie a pachetului de 5 nopti + demipensiune.
Sunt multe variante private de cazare in Geoagiu, mult mai bune si tarife mai mici
Doamnee, si eu maine o sa ajung acolo, la Hotel Germisara... am bilet... ce ma fac daca-i asa??? ... cand ajung va contactez, ca tot o sa-mi ceara cei 2 lei, si va spun ce gasesc...
- Oct.2023 Germisara concediu fabulos — scris în 10.11.23 de delinyka din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2023 Tratament si relaxare la Germisara — scris în 04.10.23 de aurora56 din TULCEA - RECOMANDĂ
- Mar.2023 Play safe - Germisara - Geoagiu Bai — scris în 21.03.23 de buruceagga din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2022 Hotel Germisara 4* — scris în 13.10.22 de nelu73 din AGNITA SIBIU - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Sejur reconfortant — scris în 24.07.22 de ux126180 din FOCşANI - RECOMANDĂ
- May.2022 Nu recomand! Pret excesiv de mare, servicii mai mult decat modeste, personal neinstruit, lipsit de respect — scris în 01.06.22 de ux125114 din FAGARAS - nu recomandă
- Mar.2022 O păcăleală comunistă la preț de 4 stele — scris în 11.03.22 de Mihail Edward* din BUCUREșTI - nu recomandă