O experienta neasteptat de placuta
Dupa review-urile citite am plecat fara niciun fel de asteptari. Am avut un sejur foarte relaxant si placut per total. Hotelul si SPA-ul au 4 stele, iar restaurantul 3. Am avut pachetul de tratament (690 lei/persoana pentru 5 nopti - dorinta sotiei, eu as fi optat pentru pachetul de relaxare). Duminica seara ne-a vazut o dna doctor, amabila, insa usor aroganta, ea ne-a recomandat procedurile: hidrokinetoterapie, aplicatii cu parafina, ultrasunete, magnetoterapie si aerosoli. In plus am fost la masaj, dus subacval si reflexoterapie.
Plusuri:
- raportul calitate pret fantastic
- zona Spa minunata
- personalul hotelului si al Spa-ului amabil si dornic sa ajute si sa te faca sa te simti bine
- sala de fitness potrivita pentru o miscare usoara
- in ceea ce priveste cele 3 proceduri incluse in pachet recomand calduros hidrokinetoterapia
- merita sa mergeti la masaj (puteti sa va luati 2 proceduri de 15 min/ 15 lei), pentru relaxare il recomand pe Cristian, iar pentru un anticelulitic viguros si fara vanatai pe Crina. Amandoi sunt foarte buni si pentru masaj terapeutic
- camerele dragute, cam mici pentru patru stele, insa nu le-as mentiona la minusuri. Pana la urma este un hotel construit in perioada comunista, iar lipsa balcoanelor se datoreaza faptului ca acestea au fost inglobate in camere cu ocazia renovarii
- caldura mai mult decat suficienta in camera, asternuturi curate, a fost grozav ca ne-au schimbat in fiecare zi halatele si prosoapele
- priveliste frumoasa
- zona foarte linistita
Minusuri:
- o parte din personalul restaurantului este dezinteresat, insa sunt cooperanti si remediaza problemele semnalate
- portiile de mancare incluse in pachet sunt relativ mici in sensul ca nu te ridici satul de la masa (lucru care nu ne-a displacut)
- mancarea este gustoasa, insa ca la o cantina. Cred ca aveau doi bucatari, pentru ca doar unul decora farfuria :)
Trebuie mentionat ca mancarea din meniul a la carte este foarte buna, portiile mari, dar costurile sunt comparabile cu ale unui restaurant din Bucuresti
- exista niste pete nederanjante pe mocheta din camera, situate in dreptul scaunelor
- desi in fiecare zi schimbau sacul de gunoi, nu faceau paturile si nici curatenie in camera ca la un hotel de 4 stele, insa nu ne-a deranjat si cred ca acest lucru putea fi rezolvat la cerere. Pentru 5 nopti o singura schimbare de asternuturi a fost suficienta.
- piscina curata, insa foarte clorinata. Am inotat de 2 ori pe zi si spre seara ma ustura pielea. Intr-o zi mi-am uitat ochelarii de inot si, dupa 30 de minute, nu mai vedeam deloc. Noroc cu Visine-ul luat de la farmacia din Geoagiu.
Pentru un sejur reusit recomand alegerea perioadelor off-season pentru a te bucura nestingherit de zona spa: piscina cu apa normala, cea cu apa termala, sauna etc.
Trimis de dexter2011 in 16.12.12 19:18:53
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dexter2011); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Oct.2023 Germisara concediu fabulos — scris în 10.11.23 de delinyka din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2023 Tratament si relaxare la Germisara — scris în 04.10.23 de aurora56 din TULCEA - RECOMANDĂ
- Mar.2023 Play safe - Germisara - Geoagiu Bai — scris în 21.03.23 de buruceagga din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2022 Hotel Germisara 4* — scris în 13.10.22 de nelu73 din AGNITA SIBIU - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Sejur reconfortant — scris în 24.07.22 de ux126180 din FOCşANI - RECOMANDĂ
- May.2022 Nu recomand! Pret excesiv de mare, servicii mai mult decat modeste, personal neinstruit, lipsit de respect — scris în 01.06.22 de ux125114 din FAGARAS - nu recomandă
- Mar.2022 O păcăleală comunistă la preț de 4 stele — scris în 11.03.22 de Mihail Edward* din BUCUREșTI - nu recomandă