Un hotel foarte bun
In luna iulie a acestui an am fost in Sardinia impreuna cu un cuplu de prieteni foarte buni.
Am ales sa petrecem 4 zile in nord-estul insulei si alte 4 zile in sudul insulei.
Cazarea in partea de nord-est s-a efectuat in zona Olbia la un hotel foarte dragut de 4 stele pe nume Geovillage Sport Wellnes and Convention Resort.
Zona Olbia este o buna baza ieftina de cazare pentru explorarea cu masina a Coastei de Smarald care nu este departe daca te deplasezi cu masina.
Per total vreau sa va comunic ca am fost foarte multumit de acest hotel la pretul cu care l-am rezervat pe site de doar 250 euro pe 4 zile in conditiile in care o cazare pe aceasta insula poate fi foarte scumpa.
Acest hotel este mai degraba un resort cu multe bungalouri, gradini, podeturi din lemn, carari din piatra, gazoane rase la milimetru terenuri de tenis, un bazin olimpic, SPA, piscina exterioara, restaurante, terase, pizzeri... deci un complex in care practic gasesti cam tot ce vrei aproape de tine.
Cel mai mult mi-a placut la acest hotel camera imensa, foarte spatioasa si baia foarte incapatoare care avea 2 chiuvete, cabina de dus, vana si bideu. O adevarata relaxare sa petreci timpul in baie. Camera era dotata corespunzator pentru 4 stele cu seif, mini bar, TV. etc
Legat de capitolul mancare noi am luat doar micul dejun la acest hotel, iar cina o luam undeva pe insula. Micul dejun a fost destul de complet. Nu am avut nemultumiri deosebite. Ca puncte minus la micul dejun au fost sucul de la dozator si servirea destul de slabuta. Sucul de la dozator nu mi s-a parut gustos abolut deloc. Puteai servi micul dejun si afara intr-o gradina foarte frumoasa si eleganta.
Piscina exterioara nu am incercat-o fiind ocupat sa gasesc plajele minunate de pe Coasta de Smarald.
Legat de capitolul entertainment seara erau diferite programe care se desfasurau intr-o piata (amfiteatru) din cadrul resortului. Exista si program de cantat live la pian sau umoristic, destul de diversificat.
In ultima zi de sejur la acest resort ne-am programat dimineata cateva ore bune de petrecut la SPA, serviciu gratuit atat timp cat nu faceai masaj sau tratament facial si cat iti faceai din timp programare. Aici era un bazin cu apa mai calduta cu jacuzii care iti masa foarte frumos si corect diferite grupe de muschi ale corpului. Am incercat si baie turceasca, sauna si baie mediteraneana.
In concluzie am plecat destul de incantat de acest resort si il recomand tuturor care vor sa se cazeze in aceasta zona si destul de ieftin pentru 4 stele.
Peace... Chucky...
Trimis de chucky31* in 17.08.13 09:29:11
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ITALIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (chucky31*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.94573300 N, 9.52934100 E - neconfirmate încă
Mutat la rubrica "Geovillage Sport & Convention Hotel [Olbia]" (deja existentă pe sait); şters rubrica dublură creată de autor.
- Apr.2013 Cazare in Sardinia - Hotel Geovillage — scris în 30.07.13 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ