A fost prima experinta la un hotel de 5 stele. Pana acum cel mai mult am stat la 4.
M-a impresionat placut acest hotel. Este situat departe de centrul statiunii, unde se poate ajunge numai cu masina. Aproape de partia Sorica si Cazacu, vis-a-vis de un alt hotel care este parasit.
Privelistea de la camera a fost impresionanta! Am primit o camera cu vedere la munte, se vedea zapada si partia! Camera a fost spatioasa. Am primit o bucata de cosmetice Bvlagari, papuci, halat de baie.
Piscina nu este chiar atat de mica, pot spune ca incap vreo 20 de persoane concomitent. Norocul a fost ca am fost numai noi si sambata si duminica.
Hotelul mai dispune de hammam, sauna si cateva aparate de fitness inghesuite. Spatiul de spa nu este mare. Masajul se realizeaza contra-costa si preturile sunt pe site. Nu am facut masaj, il facea un tip, nu mi s-a parut chiar ieftin (in Bucuresti e mai ieftin).
In camera am avut expressor Nespresso si mini-bar (nu am consumat).
Micul dejun extrem de bogat si bun: cafea, sucuri proaspete, apa, ceai, legume, salate, mezeluri, prajituri - superior hotelurilor de 4 stele unde am fost. Chiar o experienta de 5 stele!
Restaurantul la pranz a fost destul de scump. Am dat 19 lei pe o portie de cartofi prajiti, 35 lei pe o salata cu quinoa. Scump, dar in Azuga fara masina nu ai unde sa mananci... Dar mancarea a fost buna, personalul amabil.
Am beneficiat de early check-in si transfer de la gara gratuit!
Recomand acest hotel pentru relaxare. Cadrul natural este extrem de linistit (pustiu). Ca sa va faceti o idee: am iesit la plimbare si nu erau decat maidanezi (nici tipenie de om sau masina).
Trimis de mirunat in 29.03.18 14:14:58
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mirunat); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 05&ridAnt=85161
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
- Jul.2016 Hotel confortabil si foarte placut — scris în 23.08.16 de LianaA din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Bun gust si cafea buna — scris în 19.08.14 de lore18ana* din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2012 Un sejur placut la Lux Garden — scris în 21.01.13 de crinabambocea din PIATRA NEAMT - RECOMANDĂ
- Dec.2011 Locatie de vis — scris în 01.05.13 de georges82 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2010 Bine.....chiar foarte bine! — scris în 11.01.11 de marutz* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2010 Dezastru de 5 stele — scris în 01.01.11 de crisiuga din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2008 Super — scris în 07.07.08 de dixxl din VASLUI - RECOMANDĂ