Conditii foarte bune de cazare, curatenie, personal foarte amabil, foarte aproape de partie, de fapt hotelul e chiar in partie, telegondola pleaca de la 2 metri de hotel,
deci hotelul le cam are pe toate, inclusiv sala de fitness, si piscina doar ca ultimele doua dotari seamana foarte de bine cu am si eu in apartamentul meu, adica sala de fitness are o banda de alergat, si o bancuta si un multifunctional, iar piscina este un pic mai mare decat cada mea din apartament, si acum nu sunt deloc ironic chiar asa este, insa ce nu puteti gasi la mine acasa este sauna.
este un hotel la standarde internationale foarte bun, insa nu prea isi are loc cea de a 5 a stea pe reclama, Lux Garden este un foarte bun hotel de 4 stele nu de 5
Trimis de crinabambocea in 21.01.13 21:23:57
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în AZUGA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (crinabambocea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Articolul a fost selectat pentru o verificare suplimentară a autenticităţii şi naturii dezinteresate a recomandărilor.
Autorul este invitat să încarce un set minimal de poze care să dovedească prezenţa acolo în calitate de turist plătitor.
NOTĂ: Fotografiile nu vor fi făcute publice, dacă se solicită expres acest lucru.
Mulțumiri autoarei pentru colaborare. Analiza fotografiei încărcate aseară a avut darul să ne risipiească puținele semne de întrebare avute asupra autenticității și naturii dezinteresate a recomandărilor.
Articolul va fi publicat în momentele următoare
- Mar.2018 Un hotel superb in mijlocul pustietatii — scris în 29.03.18 de mirunat din CâMPINA [PH] - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Hotel confortabil si foarte placut — scris în 23.08.16 de LianaA din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Bun gust si cafea buna — scris în 19.08.14 de lore18ana* din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2011 Locatie de vis — scris în 01.05.13 de georges82 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2010 Bine.....chiar foarte bine! — scris în 11.01.11 de marutz* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2010 Dezastru de 5 stele — scris în 01.01.11 de crisiuga din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2008 Super — scris în 07.07.08 de dixxl din VASLUI - RECOMANDĂ