Un hotel bun
Locatie buna aproape de Dom - aproximativ 15 minute.
Hotel elegant cu pretentii mobilier frumos, curat, aerisit.
Baie mare dar cabina de dus nu este pentru persoane corpolente.
Mic de dejun variat, bogat si satios.
Atitudinea personalului calda cooperanta.
Trimis de Unchiu 56 in 21.09.10 14:22:15
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ITALIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Unchiu 56); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Unchiu 56 te asteptam cu detalii despre aceasta locatie, le poti scrie sub forma unui simplu ecou, de alipirea acestora la impresiile initiale ne vom ocupa noi, pana atunci am retras cele 1000 de pma alocate automat de catre program, deoarece cele cateva randuri scrise nu califica aceste impresii pentru concursul aflat in desfasurare aici pe AFA!
Buna. Hotelul nu exista pe site-ul dvs deci a trebuit sa initiez o noua pozitie. Ca atare nu existau impresii initiale. Parerile mele ca turist le-am postat cum am crezut de cuviinta in speranta ca pot fi folositoare pentru alti colegi. Nu mi-am propus compuneri si nici nu-mi dau seama ce detalii trebuie sa prezint. Daca imi puteti preciza o sa le fac cu placere. Nu ma intereseaza nici un fel de puncte, de cadouri sau stimulente - aceasta informare o consider buna pentru cei care calatoresc si cauta o locatie care sa-i satisfaca sau un obiectiv anume. La traseele mele, informatiile oferite de acest site mi-au fost foarte folositoare!
camera dubla costa 80 euro/noapte, micul dejun tip suedez de tinuta inalta, rafinat, cu sampanie, diversificat si abundent, parcarea 25 euro/noapte garaj subteran retea wi-fi gratuită;
- Mar.2016 Hotel relaxant, central și bun — scris în 31.03.16 de nickk din BUCURESTI - RECOMANDĂ