Toate bune si frumoase pana am ajuns acolo... Hotel 2**
Am fost cazati in corpul din spate iar de pe balcon nici vorba de priveliste cu mare, piscina cel putin spatiu verde, ci bucatariile si camerele locatarilor din blocul vecin.
Nota 10 pentru amplasarea restaurantului la ultimul etaj de unde aveai o priveliste superba.
Nu e cel mai jalnic hotel dar cu siguranta nu e un hotel de 1200 E/ 2 pers. mai degraba 800 E. cu toate taxele incluse.
O sa revin cu poze.
Trimis de vasi_pop86 in 02.02.12 11:11:14
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Kusadasi
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vasi_pop86); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.47555600 N, 32.11388900 E - neconfirmate încă
@vasi_pop86: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
da, cam multisor ati dat, caci parintii mei aveau de ales intre acest hotel si Werola Beach 4*. Pretul pt 2 adulti a fost de 850 E respectiv 860 E pt. 7 nopti. Ei au mers la Werola. Cat despre cele scrise de tine, e aproape egal cu zero, caci nu ai detaliat nimic despre camere, cum a fost mancarea, plaja, etc. Fata de hotelul Werola zic eu ca ati fost mai avantajati voi prin apropierea de plaja. Oricum din cate am inteles este dezastru la ambele locatii. Dar pentru cei 860 E si cu avion, daca scadem avionul si taxele, sa fim sinceri ca nu ramane mare lucru, asa ca... Iar cand la pretul real de 860 E -hai maxim 900 E cat am vazut pe la agentii atunci- voi ati dat mai mult, asta deja e mare pacat de banii aruncati.
@adryana: Camera tip 2*: 2 paturi single care le-am unit, cearceafuri nu prea curate, usa de la balcon nu se bloca, baia cu gresie de acum 20 ani, putina rugina aici un pic acolo. Curatenie o data pe zi dar mai bine o faceam noi cu un prosop.
Mancarea: un bufet suedez nu prea bogat. Ce nu se manca dimineata se facea o combinatie pentru amiaza iar apoi o alta combinatie pentru cina. daca nu esti pretentios nu mori de foame 7 zile.
Personalul: dezastru-in afara de rusa nu vorbeau nimic (doar receptionerul engleza)
Plaja: pentru mine a fost o dezamagire totala...roca si pietre cat cuprinde... intrarea in apa dificila din cauza craterelor formate in roca.
- Aug.2023 Vacanta ratata, de cosmar — scris în 29.08.23 de talida55 din GHERLA [CJ] - nu recomandă
- Jun.2023 O vacanta reusita — scris în 20.06.23 de Gadina din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Nu recomand — scris în 03.09.22 de IoanBI din IASI - nu recomandă
- May.2019 Vacanta — scris în 12.05.19 de salbatica din ORADEA
- Jun.2015 Gafa! — scris în 17.06.15 de vioricavio din BUCUREşTI - nu recomandă
- Sep.2011 Deceptia vietii mele — scris în 02.09.11 de loredanananu din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2011 Dezamagire totala! — scris în 12.08.11 de Lazaroiu din BUZAU - nu recomandă