O vacanta reusita
M-am simțit foarte bine la acest hotel (intervalul 10- 17.06.23).
Cea mai mare surpriza a fost ca mi s-au returnat euro puși în pașaport pentru o camera mai buna. Am primit-o oricum, etaj 1, vedere spre mare. Cihat receptionerul e de nota 10 - amabil, săritor, atent.
Camera curata, paturi extrem de comode și la TV, program TVR internațional (surpriza).
Mâncare gustoasa - master cheful servea masa în sala comuna de restaurant zilnic.
Plaja extrem de aproape (doar de traversat strada).
Excursiile opționale nu le-am luat de la agenția din tara (preturi triple) ci de la Hassan travel (cu sediul la ieșirea din hotel).
Lângă hotel e stația de autobus de unde cu 1 euro cu autobuzul 1 se ajunge în Alanya, iar la retur stația e vis a vis de hotel.
Seara desene animate pentru copii și apoi spectacole sau muzica
Trimis de Gadina in 20.06.23 22:42:03
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Alanya, Telatyie Primasol, Oren
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Gadina); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.47555600 N, 32.11388900 E - neconfirmate încă
@ux129391: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici. Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 111341&hid=3866.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux129391 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020” ) - folosind butonul schimbă username de aici
@Gadina: Prețul completat -- 350 € -- este corect? (cu transport avion inclus?)
În caz afirmativ, cel mai probabil este per persoană -- poți confirma?
Buna ziua
Multumesc
@cristicost:
”Am o intrebare ptr dvs barul de pe plaja este contra cost sau doar bauturile sau este inclus in All
În cazul în care, după toate articolele citite pe aici, mai eşti încă interesat de acest hotel foarte ieftin, dar şi foarte slab, pentru a-ţi face o idee despre ce oferă gratuit şi ce nu, încerc să-ţi ataşez conceptul all inclusive al acestuia, disponibil pe saitul oficial:
galaxybeachhotel.com/MesF ... les/2015-EN.pdf
Este cam vechi, din 2015, însă nu cred să fi intervenit îmbunătăţiri substanţiale în anii care au trecut.
Eu nu aş recomanda nimănui să-l aleagă, însă nu contest faptul că poţi avea o vacanţă reuşită aici, cu bani foarte puţini, dar şi cu aşteptări foarte modeste.
- Aug.2023 Vacanta ratata, de cosmar — scris în 29.08.23 de talida55 din GHERLA [CJ] - nu recomandă
- Aug.2022 Nu recomand — scris în 03.09.22 de IoanBI din IASI - nu recomandă
- May.2019 Vacanta — scris în 12.05.19 de salbatica din ORADEA
- Jun.2015 Gafa! — scris în 17.06.15 de vioricavio din BUCUREşTI - nu recomandă
- Sep.2011 Deceptia vietii mele — scris în 02.09.11 de loredanananu din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2011 Nu isi merita banii — scris în 02.02.12 de vasi_pop86 din TARGU MURES - nu recomandă
- Aug.2011 Dezamagire totala! — scris în 12.08.11 de Lazaroiu din BUZAU - nu recomandă