Hotel Gabriela 30.09.2018
Am plecat de la Bistrița spre Maramureș, Viseu de Sus. Drumul foarte prost...
la Hotel, personal amabil, camera frumoasă, mare, curată (deluxe). Lift pana la etajul 3, camera la etajul 4... deci un etaj pe scări.
Mâncarea la restaurant foarte buna si prețuri acceptabile. Recomand papanasii ca si desert. Micul dejun inclus in pretul de cazare dar cam slab diversificat.
La spa, doar laude. Apa calda si curata, jacuzzi sauna, totul perfect. Primesti halat si prosop.
Per total, ne-am simțit bine si cu siguranță v-om reveni. Poate se asfalteaza si drumul ????
Trimis de Alexandru32 in 01.10.18 12:55:58
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VIŞEU. A mai fost în/la: Etc
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Alexandru32); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Alexandru32: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 52&ridAnt=90185
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
- Aug.2019 Hotelul Gabriela de la Viseu de Sus — scris în 13.12.19 de dorgo din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ
- May.2019 Cazare bună în Maramureș la Hotel Gabriela din Vișeu de Sus — scris în 30.05.19 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jan.2019 Un hotel pe placul nostru — scris în 30.06.19 de catalinioan din TURDA - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Circuit Maramureş (4). Viseul de Sus, hotel Gabriela, excelent — scris în 27.08.18 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Hotel Gabriela superb — scris în 13.07.18 de joeclaudia din TARGU-JIU - RECOMANDĂ
- Dec.2016 De Craciun 2016 la Hotel Gabriel — scris în 29.12.16 de AG72BCP* din PITESTI
- Dec.2016 Excelent — scris în 28.12.16 de ag77hai din PITEșTI - RECOMANDĂ