Am fost în perioada 12.06-14.06.2015 cazați la acest hotel din Viseu și nu am decât vorbe de lauda!
Am fost un grup mare de aproximativ 60 de persoane, absolut toți au fost încântați atât de hotel cat și de personalul hotelului care ne-a răspuns cu operativitate la toate doleanțele noastre.
Camerele sun mari și foarte curate, micul dejun a fost foarte gustos, ce sa mai zic doar cuvinte de lauda. Noi am ajuns destul de târziu (ora 23,00), am fost cazați foarte repede și au ținut deschis restaurantul pana târziu în noapte.
Dacă ajungeți prin Vișeu, Hotel Gabriela este o opțiune foarte buna! Sigur am sa mai trec pe acolo.
Trimis de Kristi76 in 29.06.15 00:39:00
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Kristi76); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Kristi76 - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
- Aug.2019 Hotelul Gabriela de la Viseu de Sus — scris în 13.12.19 de dorgo din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ
- May.2019 Cazare bună în Maramureș la Hotel Gabriela din Vișeu de Sus — scris în 30.05.19 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jan.2019 Un hotel pe placul nostru — scris în 30.06.19 de catalinioan din TURDA - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Hotel Gabriela 30.09.2018 — scris în 01.10.18 de Alexandru32 din BISTRIţA - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Circuit Maramureş (4). Viseul de Sus, hotel Gabriela, excelent — scris în 27.08.18 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Hotel Gabriela superb — scris în 13.07.18 de joeclaudia din TARGU-JIU - RECOMANDĂ
- Dec.2016 De Craciun 2016 la Hotel Gabriel — scris în 29.12.16 de AG72BCP* din PITESTI