Am mai fost in Costinesti dar nu la Forum si de mult vroiam sa ajung acolo. Am sa incerc sa cuprind cam tot ce imi pare de folos pentru cei care urmeaza sa mearga la acest hotel.
Deci:
1. Camera: am avut camera la etajul 4, pe partea cu statiunea. Priveliste de pe balcon este superba, se aud valurile... foarte frumos. Aer conditionat, TV, frigider, termopane, gresie, mobilierul este cel vechi dar reconditionat. Baia este cam mica dar toate obiectele sanitare sunt noi, faianta si gresie noua, scurgerea nu se infunda. Prosoapele se schimba la cerere, curatenie se face in fiecare zi, lenjeria nu s-a schimbat niciodata in 8 zile.
2. Masa: am luat doar micul dejun. In mod normal era bufet suedez dar in prima zi nu a fost pentru ca nu erau minim 50 persoane in hotel (regula care nu era precizata in oferta) ; oricum, micul dejun e fost foarte bun si in prima dimineata. In restul zilelor a fost bufet suedez: nu foarte diversificat dar nu se putea sa nu gasesti ceva de mancare. Totul se reinprospata periodic, deci nu s-a pus vreodata problema ca se termina vreun produs si nu se mai serveste.
3. Personalul hotelului: politicos, cazarea s-a facut imediat, nimic de reprosat.
In concluzie, un hotel cotat la 2 stele dar cu multe dotari de 3 stele. Ar mai fi de umblat (parerea mea) la mobilier, atat in camere cat si in restaurant si cred ca terasa restaurantului daca s-ar renova ar fii un loc minunat de luat masa (mai ales seara).
Trimis de BB2005 in 26.06.10 23:55:50
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în COSTINEȘTI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (BB2005); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Cindva(innainte de 89) acest hotel era considerat perla Costinetiului acum are numai 2 stele,
Dar bine ca sunt turisti multumiti de serviciile pe care le ofera!
Adevarat ce spune dannek , am stat inainte de '89 , studenta fiind (ce noroc pe mine ) pe vremea aceea Forum era in top , mai ales in perioada festivalului de film ptr tineret era locul unde vedeai "lume ". Pe atunci era de 3*+, pacat ca actualii proprietari n-au reusit sa conserve pozitia hotelului in oferta turistica a Costinestiului. I-a cam luat fata complexul Amiral , asta tot inainte de '89 , nu stiu ce-o mai fi acum ...
Eu ultima oara cand am trecut pe acolo ( acum 3-4 ani ) erau si niste gandaci (mari) si cu picioarele in sus recunosc ... exact la usa de intrare pana spre interiorul holului !
Daca tu BB2005 ai fost multumit, te credem pe cuvant si parca m-as incumeta sa ma cazez acolo. Pret pe camera poti sa ne dai?
Daca tii neaparat sa ai 3 stele + pe firmament ( si preturi pe masura !) iti pot recomanda multe locatii pe Litoral unde afara e vopsit gardul..... Eu doresc preturi de 2 stele si conditii de 3.... asa ca prefer Forumul!
Nu am vazut nici un fel de gandac cat am stat acolo, nici in camera, nici in restaurant sau prin hotel.In plus, la usa de la balcon am avut plasa de insecte.
Pretul a fost 868 lei pe camera cu mic dejun inclus, 7 nopti in perioada 17-24 iunie 2010.
Am stat si eu o noapte la Forum, in 2005, sau 2006, nu mai stiu exact. Nu e cine stie ce, dar era curat si pretul a fost Ok din cate imi amintesc, cam 100-120 lei la inceput de septembrie, camera dubla cu MD
- Aug.2024 Energia mării — scris în 23.08.24 de SZABO SZIDONIA din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Nu recomand — scris în 15.08.21 de ux121905 din IALOMITA - nu recomandă
- Aug.2019 Hotelul nu este de 3 stele, este pacaleala! Pretul este insa de 3 stele — scris în 20.08.19 de Miha200 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2019 Camera grajd — scris în 19.08.19 de Alin_2020 din CRAIOVA
- Jul.2019 Deplorabil! — scris în 09.08.19 de erin din CRAIOVA - nu recomandă
- Jul.2017 Hotel bun, restaurant slabut — scris în 20.08.17 de cosmin 1973 din DEVA - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Nota slaba — scris în 28.07.17 de Cornel1970 din PLOIEșTI - nu recomandă