Am stat la acest hotel datorita pretului ff avantajos, 2 nopti cu mic dejun inclus, camera cu 3 paturi, 3 persoane - 65 de euro.
Hotelul vechi din perioada comunista dar curat, sala de jocuri in interior, pizzerie si restaurant, situat cei drept la circa 10 statii de tramvai de centrul orasului.
Parcare suficient de mare, mic dejun bunicel (cam slabut ca diversitate), personal in schimb amabil si foarte saritor.
Primit harta cu obiective turistice, detalii multe, modalitati de a ajunge acolo, toate detaliile pentru un sejur placut.
Pentru cei care vor sa stea mai mult - recomand Praga ca fiind Parisul Europei de Est, atentie ca veti parcurge km intregi pe jos, recomand slapi sau incaltari usoare. Orasul in sine o bijuterie arhitectonica, statui, coloane, ceasul astronomic, magazine, terase, restaurante, casa Swarovsky - bijuterii, muzee la fiecare 50 de metrii - cred ca cel mai frumos oras pe care l-am vizitat pana acum. Cu proxima ocazie voi sta cel putin o saptamana sa vad mult mai in detaliu toate obiectivele (sau majoritatea). obiective vizitate: castelul, catedrala din incinta lui, casa Swarovsky, muzeul figurilor de ceara, muzeul instrumentelor de tortura, podul St Charles - minunat, animat, mimi, oameni cu papusi de teatru, caricaturisti, suveniruri, statui extraordinare, plimbare cu vaporasul pe Valtava (am ratat-o)... si multe alte obiective exceptionale.
Se merita cel putin 5 zile de vizitat si nu din fuga asa cum am facut noi -sigur altadata vom sta mai mult.
Trimis de leonmaximilian in 03.11.11 10:31:45
- A fost prima sa vizită/vacanță în CEHIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (leonmaximilian); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Nov.2014 Hotel Fortuna Rhea - conditii foarte bune de cazare — scris în 22.11.14 de Tucu2009 din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Sep.2011 Cosmar — scris în 29.01.12 de sebestean din GALATI - nu recomandă
- Dec.2007 Hotel Rhea - nimic deosebit — scris în 30.05.11 de luciaoradea din ORADEA - RECOMANDĂ