Discrepanta uriasa intre nr de stele si ceea ce ar trebui sa ofere: mic dejun saracacios si abia dupa 3 zile bufet suedez, asa cum scria pe bilet; explicatia - eram doar 8 persoane in hotel si ptr asa putini nu ofera bufet suedez. Nu aveau, sau cel putin asa mi s-a spus, nici prajitor de paine. Ptr pranz sau cina trebuia sa spunem cu o zi inainte ce ciorba vrem si doar pe aceea o faceau.
Nu aveau plaja concesionata, nu mai vorbesc de sezlonguri sau umbrele gratis - cum am avut anul trecut la Albena tot la 4*.
Am vrut sa vorbesc cu cineva din conducere, mi s-a spus ca voi fi cautata dar nu s-a intamplat.
NU are piscina, animatori, spa, sala de fitness e inezistenta, nimic din ce presupune dotari de 4*.
Concluzie: magarie curata, dezinteres, bataie de joc.
Singurele care au salvat cat de cat onoarea au fost cameristele.
Trimis de eftimiemihaela* in 25.07.09 18:31:35
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (eftimiemihaela*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2019 Nemultumit — scris în 09.09.20 de radu_double_g din BACăU - nu recomandă
- Aug.2019 Florida la Mamaia, o ironie? — scris în 20.07.21 de DOROTHEEA din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2018 Un hotel la care mi-ar face placere sa ma reintorc! — scris în 18.09.18 de STANM din FăGăRAş [BV] - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Hotel curat bine pozitionat — scris în 16.08.18 de Nemo70 din ARGES - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Deplorabil, nu ma voi mai caza vreodata aici — scris în 06.06.16 de ridhima din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2015 Un loc în care aş reveni cu plăcere — scris în 01.07.15 de Thalassa din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Septembrie 2014: Hotelul Florida - un compromis între exigență și o vacanță reușită — scris în 19.01.15 de Sobsy din BACAU - RECOMANDĂ