RĂU
A primit recomandare de la o agentie de turism.
Hotel nou, frumos. Recent renovat.
Receptionera neglijenta.
Prosoape neschimbate.
Partea frumoasa - terasa de la lac.
Nu recomand cu mancare inclusa.
Am avut priveliste frumoasa spre lac. Am avut rezervate 2 camere. Le. am primit la etaje diferite. Una cu fata spre gunoi.
despre SERVICII
Am asteptat foarte mult la receptie pentru check in. Aveam si un copil de 5 ani cu noi
despre CAMERE & COND. CAZARE
Oarecum curat
Cel mai grav, prosoapele erau curate, dar folosite, nici nu aveau alte prosoape de schimb, cand am solicitat asta
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Am avut masa dimineata si seara, bufet suedez dimineata, seara de 100 de lei
Seara, 3 feluri proaste si nesatioase
Trimis de radu_double_g in 09.09.20 21:32:53
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (radu_double_g); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux117522: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux117522 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.
@radu_double_g: Hotel Florida din Mamaia este cumva hotelul amplasat pe malul lacului, dincolo de șoseaua care traversează stațiunea? Se află lângă un complex sportiv cu o bază de tenis?
În urmă cu mai mulți ani am fost și eu cazată acolo. Hotelul era foarte nou și totul mi s-a părut atunci minunat. Din descrierea ta, se pare că trecerea timpului a însemnat regres pentru Hotel Florida. Păcat! Are un amplasament bun.
@iulianic: da
Acela e.
E frumoasa locatia, dar cum am mai scris, preturi mari pentru conditiile oferite.
- Aug.2019 Florida la Mamaia, o ironie? — scris în 20.07.21 de DOROTHEEA din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2018 Un hotel la care mi-ar face placere sa ma reintorc! — scris în 18.09.18 de STANM din FăGăRAş [BV] - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Hotel curat bine pozitionat — scris în 16.08.18 de Nemo70 din ARGES - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Deplorabil, nu ma voi mai caza vreodata aici — scris în 06.06.16 de ridhima din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2015 Un loc în care aş reveni cu plăcere — scris în 01.07.15 de Thalassa din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Septembrie 2014: Hotelul Florida - un compromis între exigență și o vacanță reușită — scris în 19.01.15 de Sobsy din BACAU - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Dezamagire totala — scris în 13.08.14 de cristiancris din BUCUREșTI - nu recomandă