Camere minuscule, mobilier de pe vremea cand nu erati nascuti, jeg, mocheta vai si amar, baia la fel.
Pretul ca la unul de 3 stele desi eu ii dau numai 1 stea.
Mancarea stricata, ospataru insista sa mananc ca era proaspata si la insistentele mele cand a mirosit ciorba era sa vomite pe mine -- normal i se intorsese stomacul pe dos.
Nu mergeti, doar daca nu mai exista nici un hotel in Mamaia
Trimis de doruandris in 19.06.10 19:45:52
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (doruandris); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
pe vremea cand nu eram io nascut, nici hotelu' ala nu era...
Unul din actionarii principali de la Flora este Mazare. Sincer nu cred sa fie chiar asa de gri situatia descrisa, poate exagerezi putin, in ceea ce priveste angajatii, este posibil sa aiba nasul un pic mai la inaltime, avand spatele deja asigurat.
Eu am fost la Casa Flora si am ramas foarte impresionat atat de servire cat si de calitate.
Chiar asa jegos? nu crezi ca poate exagerezi putin? De ce ai stat daca a fost asa?
Daca este asa de rau, imi poate trimite cineva poze cu hotelul, pe e-mail, aici ma refer la camera, baie (ca nu este nicaieri postata o imagine cu aceasta). Urmeaza sa imi petrec concediul acolo si as vrea sa stiu ce ma asteapta.
Multumesc!
e-mail: dangerdany2003-@-yahoo. com
putin probabil sa primesti poze pe mail (apropo, nu e "sanatos" sa lasi adresa de mail in clar pe internet); mult mai degraba e posibil sa fie incarcate aici pe site; ca si tine, sunt probabil multi alti intersati si iti dai seama ca nu sta nimeni sa trimita de atatea ori poze, mult mai degraba le incarca aici si le pot vedea simultan toti.
Mi se pare cam exagerata situatia. Este contrara celei descrise de Bigu_2006_rapid
- Aug.2022 O destinatie de vacanta ideala — scris în 12.08.22 de ux126652 din SELIMBAR SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Vacanță cu... miros greu in cameră! — scris în 06.08.21 de Luan din BUZăU - nu recomandă
- Jul.2021 Oribil, fugiti cat puteti de acest hotel comunist si imputit! — scris în 24.07.21 de ux121202 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2021 Revenim cu placere raport bun calitate-pret. — scris în 10.10.21 de ux122730 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel Flora Mamaia — scris în 10.09.19 de Iancu jianu din BăILE FELIX [BH] - nu recomandă
- Jul.2019 Nu va stricati vacanta la acest hotel — scris în 31.07.19 de reluu din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2019 Fugiti cat de departe puteți de acest hotel! — scris în 27.07.19 de Silvia 2 din ORADEA - nu recomandă