Sejurul la hotelul flora a inceput cu o mica atentie la receptie ptr o camera mai mare.
Lifturi supraaglomerate, restaurant cu ospatari de mana a 3-a majoritatea de culoare. Ce sa spun mai mult, nervi ca-n fiecare concediu petrecut pe litoralul nostru. Nu am iesit in afara din cauza ca sunt un patriot convins dar nu mai pot sa rezist, asa ca anul acesta am luat bilete in Bulgaria.
Ptr. mai multe detalii despre majoritatea locatiilor dupa litoralul romanesc nu ezitati sa ma contactati.
Va doresc soare mult.
Trimis de banal in 05.04.10 18:25:38
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (banal); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
probabil dupa impresiile traite pe viu (...aproximativ...) de ai nostri conationali la vecinii de sub...Dunare, poate ar fi mai bine sa te mai gandesti. Exista si la noi hoteluri bune, inclusiv pe litoral, iar Flora lui nea Mazare nu este unul dintre ele.
- Aug.2022 O destinatie de vacanta ideala — scris în 12.08.22 de ux126652 din SELIMBAR SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Vacanță cu... miros greu in cameră! — scris în 06.08.21 de Luan din BUZăU - nu recomandă
- Jul.2021 Oribil, fugiti cat puteti de acest hotel comunist si imputit! — scris în 24.07.21 de ux121202 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2021 Revenim cu placere raport bun calitate-pret. — scris în 10.10.21 de ux122730 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel Flora Mamaia — scris în 10.09.19 de Iancu jianu din BăILE FELIX [BH] - nu recomandă
- Jul.2019 Nu va stricati vacanta la acest hotel — scris în 31.07.19 de reluu din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2019 Fugiti cat de departe puteți de acest hotel! — scris în 27.07.19 de Silvia 2 din ORADEA - nu recomandă