Dupa ce anul trecut am fost tot la Mamaia dar la Hotel Laguna (vezi impresii, am decis sa mergem anul acesta tot la Mamaia si tot in aceeasi zona (ne-a placut mult plaja din zona respectiva) dar la un hotel mai ieftin, hotelul Flora fiind pe plaja vis a vis peste bulevard de hotelul Laguna.
Am facut rezervarea pe net direct la hotel deoarece agentiile aveau doar pachete care includeau si masa. Am ajuns pe la 17 la hotel si in 10 minute eram cazati la etajul 7 de unde aveai o priveliste deosebita spre mare si in acelasi timp spre lac.
Camera era standard plus si era suficient spatiu, cele standard am vazut ca erau foarte mici.
Hotelul a fost renovat complet anul trecut asa ca totul in camera era nou, mobilier, TV LCD, minibar, aer conditionat etc. Singura problema a camerei e faptul ca nu are balcon si geamul e blocat sa nu se deschida decit peste cap si faptul ca nu se aeriseste foarte bine baia chiar daca are ventilator, asa ca uscatul prosoapelor si a costumelor de baie era chiar o problema. O alta problema a fost faptul ca se intrerupea curentul la iesirea din camera asa ca nu puteai sa lasi aerul conditionat sa mearga si cum geamul nu se deschidea era cam caldut.
In rest curatenie, femeia de serviciu de la etajul 7 era super de treaba si cu toate ca la receptie iti spuneau ca iti schimba prosoapele doar la trei zile mi le-a schimbat aproape zilnic si la fel si lenjeria, ba mai mult astepta la prinz sa facem dus dupa ce veneam de la plaja si schimba pe urma prosoapele ca sa nu mai trebuiasca sa le uscam noi.
Problema cea mare a acestui hotel e parcarea. Are 700 de camere si o parcare foarte mica. In spate mai au ceva parcare de pamint printre ceva copaci dar e haos si te blocheaza nesimtitii pentru ca cel care raspunde de parcare sta doar in fata unde e parcarea marcata si asfaltata. Eu am reusit sa gasesc un loc cind am ajuns in spate dar a doua zi m-a blocat unul si nu am mai putut misca masina vreo trei zile. In penultima zi am mutat masina intr-un loc unde era mai greu sa fii blocat ca altfel riscam sa nu pot pleca.
La prinz am mincat la restaurantul hotelului (cel a la carte nu cel cu autoservire) si a fost OK, aer conditionat chelneri in regula. Nu aveau ei toate chestiile trecute in meniu dar ce aveau era in regula. Bauturile cam scumpe si la fel si deserturile. Intr-o zi am incercat si restaurantul autoservire dar nu ne-a placut pentru ca era destul de vechi si foarte cald iar pretul aproape ca si in cel a la carte care era renovat.
La micul dejun am incercat o singura data sa il luam in restaurantul a la carte dar pareau foarte deranjati ca le-am cerut sa ne serveasca asa ca am trecut in cel cu autoservire unde era un soi de bufet suedez, cam scump pentru ce ofereau (20 lei de persoana) si fara prea multe de ales (omleta sau oua fierte, salam, telemea, crenvusti, iaurt, ceva unt si gem, ceva rosii si castraveti plus lapte, ceai sau cafea toate de o calitate destul de proasta. Pentru o zi a mers dar daca am fi avut micul dejun inclus nu cred ca ar fi fost prea interesant sa mincam zilnic aceleasi chestii.
La plaja nu am mers la cea a hotelului ci putin mai incolo la vreo 200m in dreptul hotelului Sulina si a fost super OK, nisip foarte fin, intrare in apa foarte lina, apa foarte curata si calda, nicio alga doar ceva viermisori care te piscau in ultima zi. Erau doua baruri pe plaja si baietii de acolo faceau curatenie zilnic. Cam lipseau cosurile de gunoi.
In concluzie la 185 lei camera in conditiile in care hotelul e proaspat renovat merita din plin sa fie luat in calcul acest hotel, plus ca mai are un avantaj major pentru litoralul nostru, nu sint prin preajma nici terase nici cluburi sau discoteci.
Trimis de adypotra in 03.08.12 13:33:46
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Mamaia, Hotel Laguna
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adypotra); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2022 O destinatie de vacanta ideala — scris în 12.08.22 de ux126652 din SELIMBAR SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Vacanță cu... miros greu in cameră! — scris în 06.08.21 de Luan din BUZăU - nu recomandă
- Jul.2021 Oribil, fugiti cat puteti de acest hotel comunist si imputit! — scris în 24.07.21 de ux121202 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2021 Revenim cu placere raport bun calitate-pret. — scris în 10.10.21 de ux122730 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel Flora Mamaia — scris în 10.09.19 de Iancu jianu din BăILE FELIX [BH] - nu recomandă
- Jul.2019 Nu va stricati vacanta la acest hotel — scris în 31.07.19 de reluu din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2019 Fugiti cat de departe puteți de acest hotel! — scris în 27.07.19 de Silvia 2 din ORADEA - nu recomandă