Hotelul flo mary este dragut in interior.
Sala de mese este foarte frumoasa la fel si camerele.
Mai au de lucrat putin la curatenie.
Dar ceea ce m a marcat si m a lasat cu gura cascata, a fost prostia personalului. Doar 2 osparati. Unul beat care avea chef de glume proaste si altul treaz, dar cam aerian.
Ne au adus meniul cel stufos pe hartie si cand am inceput sa cerem ce voiam sa mancam, ne au spus ca ei nu au. Bere nu aveau, doar una de la craciun, suc cu acid nu aveau... ei aveau doar 2 feluri de mancare si 1 de ciorba.
Biliardul, jacuzzi, sauna nu le am vazut niciodata si mi s a spus ca nu sunt deschise decat la vara...
intr adevar hotelul arata dragut, dar personalul te face sa o iei la fuga.
200 lei pe noapte ar fi fost un pret rezonabil daca erau disponibile sauna, jacuzzi si biliardul.
Mi as fi dorit macar mancarea din meniu sa o fi avut o. Sau macar sa ne spuna inainte de a face rezervarea ca ei nu au nimic. Cel mai saracacios meniu.
Cu siguranta nu ne vom mai intoarce.
Trimis de Andy99 in 18.03.18 19:36:39
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Andy99); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Andy99: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 77&ridAnt=84960
- Aug.2022 Dezamăgită, următoarea vizită în Bran am să ocolesc această locație. — scris în 13.08.22 de ux126662 din NăVODARI - nu recomandă
- Jan.2022 Hotel Flo Mary Bran — Oribil — scris în 24.01.22 de Grosu Anatolie din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2021 Execrabil — scris în 25.07.21 de ux121216 din CONSTANţA - nu recomandă
- Nov.2020 Nu recomand cazarea in aceasta locatie — scris în 02.12.20 de ux118060 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2019 Un weekend reusit — scris în 28.01.19 de claudia ene din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jan.2019 Groaznic — scris în 11.01.19 de Nikoo din BRăILA
- Dec.2018 Nu recomand — scris în 30.12.18 de ElySweet din BUCUREşTI - nu recomandă