![](/images/printer_off_32.png)
Managementul hotelului e foarte neatent la nevoile clientilor.
Meniurile de masa sunt fixe. Le-am scris inainte cu 2 zile pentru a il verifica, iar ulterior i-am rugat sa ma ajute cu inlocuirea unui preparat pe care nu il toleram sau sa gasim o solutie de compromis. Nu au mai raspuns.
Ospatarul lasa dare de sos cand aducea mancarea la mese, debarasarea se face fara curatarea meselor, care raman pline de firmituri. Nu mult a lipsit sa ne verse sosul in landou. Daca nu eram atenti sa il impingem, asta s-ar fi intamplat.
Sambata seara au program "artistic" cu un afon. Am rugat receptionara / managerul sa ne ajute sa gasim o solutie in legatura cu volumul, macar pentru 10-15 minute cat ar fi durat masa. Reactia ei ne-a dat de inteles ca se rezolva. Ne-am inselat.
Curatenia in camera inseamna doar dus gunoiul si dat cu aspiratorul. Paharele murdare au fost lasate in acelasi loc. Comoda nu a fost stearsa, desi scapasem niste lapte praf care era extrem de evident.
Apartamentul in care am stat (103) e ff mic si inghesuit iar baia e aproape de nefolosit. Are are maxim 1mp.
Tot la receptie am rugat sa ni se lase cativa saculeti de gunoi in plus (asa cum spuneau si ceilalti comentatori, cosul e ff mic) pentru ca avem copii mici si folosim scutece. Surprinzator sau nu, nu s-a intamplat, desi au promis ca rezolva.
Per total, suntem dezamagiti. Si chiar nu suntem niste persoane pretentioase. Dar lipsa de respect fata de client merge dincolo de dotarile cel mult modeste ale acestui hotel.
Trimis de astan in 21.02.15 21:13:03
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (astan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
![](https://amfostacolo.ro/FOTO/GENUINE/d007/7777/51110_57406_1.jpg)
@astan: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Totuși, în unele cazuri e recomandat să fie lăsat un "timp de decantare" a impresiilor...
Te rugăm să completezi textul de mai sus cu impresii scrise la finalul sejurului - optim: la întoarcerea acasă.
Poţi folosi linkul EDIT IMPRESII pentru a aduce oricând completări, corecturi, adăugiri tetxului iniţial.
Opţional: un set reprezentativ de fotografii ar fi deasemenea binevenit pentru ilustrarea articolului şi a sejurului în sine.
Până atunci, articolul este păstrat în STAND-BY
IMPORTANT: Rog anunță-ne când ai terminat (scriind un ecou, aici) - pentru a şti c-a sosit timpul să publicăm impresiile.
Cu mulţumiri pentru înţelegere..
@astan - abia astăzi am văzut că ne-ați mai onorat cu prezența, din păcate ignorând ambele noastre intervenții anterioare. Echipa tehnică NU are de unde ști (pe loc) de acțiunile utilizatorilor decât dacă aceștia ne răspund...
În fine; am observat că nu mai sunteți „în zonă” și am decis publicarea (într-un sfârșit) a articolului.
@astan - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
@BANICA - din informaţiile noastre, deţineţi sau administraţi o unitate de cazare în aceeaşi regiune
Este extrem de puţin probabil să fi fost acolo în calitate de turist
Ecoul dvs nu este conform Regulamentului AmFostAcolo - a fost şters
De ce a mai fost publicat acest articol daca acest personaj are o locație in apropierea hotelului Flo'Mary?!
Am fi recunoscători daca ați selecta mai bine aceste postări!
NB Trimbitas este (sau a fost) reprezentant al unității
@Trimbitas - Articolul a fost publicat pe site de @astan, simplu turist la Flo´.
”daca acest personaj are o locație in apropierea hotelului Flo'Mary? Am fi recunoscători daca ați selecta mai bine aceste postări!
Tocmai pentru că verificăm, motiv pentru care comentariul postat de @Banica (cel ce deține acea „locație”), a fost șters.
Citește cu atenție, tot firul discuției !
Eu il văd in continuare...
NB Trimbitas este (sau a fost) reprezentant al unității
@Trimbitas - ecoul scris de BĂNICĂ (care deţine o unitate de cazare în zonă) a fost şters - nu-l mai puteţi vedea.
Ce vedeţi dvs (subiectul la care vă referiţi în ecoul de mai sus) este REVIEW-ul unui alt autor (diferit de BĂNICĂ).
Mai clar de atât nu am cum să vă explic, în scris - poate doar printr-un desen...
- Aug.2022 Dezamăgită, următoarea vizită în Bran am să ocolesc această locație. — scris în 13.08.22 de ux126662 din NăVODARI - nu recomandă
- Jan.2022 Hotel Flo Mary Bran — Oribil — scris în 24.01.22 de Grosu Anatolie din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2021 Execrabil — scris în 25.07.21 de ux121216 din CONSTANţA - nu recomandă
- Nov.2020 Nu recomand cazarea in aceasta locatie — scris în 02.12.20 de ux118060 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2019 Un weekend reusit — scris în 28.01.19 de claudia ene din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jan.2019 Groaznic — scris în 11.01.19 de Nikoo din BRăILA
- Dec.2018 Nu recomand — scris în 30.12.18 de ElySweet din BUCUREşTI - nu recomandă