Hotel de 4 *? NU! Sa incep cu aleea pe unde se face intrarea in hotel, nepavata nici macar pietris nu exista, prin urmare era noroi, daca aveai masina parcata in partea din spate aia era. Camera in care am stat era ok, macar era curata si calduroasa (singurele plusuri); usa de la baie era din lemn f vechi si scartaia si trosnea de cate ori o deschideai/inchideai, din baie lipsea uscatorul de par (nu ca as fi avut nevoie dar pe site scrie ca au) si nici pahare-suporturi pt periuta si pasta de dinti nu erau.
Restaurantul nu are tot ce trebuie, astfel ca vineri seara nu aveau frisca pt un frappe sau un latte machiatto prezente in meniu, si nici ciuperci (bucatarul f nervos i a spus ospataritei, care este si receptionera si serveste la bar, "ce nu stii ca nu avem de ce le spui ca avem?! ").
Alta poveste, sambata noapte pana pe la ora 1-2 ne- a incantat ritmul de manele si muzica populara din restaurant. Cand am rugat in jur de ora 12 sa se dea putin mai incet, receptionera ne a spus senin ca este patronul la masa si a cerut muzica, prin urmare nu poate sa faca asa ceva...
Si ce daca suntem clienti nu? ce vrea patronul e important se pare! O experienta neplacuta, nu va recomand nici macar 1 zi acolo.
Trimis de jojopink in 19.03.12 18:34:20
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (jojopink); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@jojopink: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
Buna seara, Cum sa incepem?! Ironia sortii?! Dragi oaspeti se pare ca a-ti fost cazati in aceeasi camera in care a fost cazata doamna Anda sau... sunteti prieteni?! Am avea o mare rugaminte la dumneavoastra si aceea de a spune adevarul nu a exagera cu atata rautate! Intr-adevar curtea nu este pavata inca, dar nici cum o descrieti dvs, cu usile iarasi exagerati. Referitor la asa-zisele manele, erau de fapt muzica populara (ne scuzati suntem totusi la munte), iar ca sa nu exageram si ora, dvs a-ti venit la ora 10:50 (eram acolo) si nu ne-ati "ordonat"pe un ton foarte rautacios sa oprim muzica. Intr-adevar propietarul a fost acolo, dar programul restaurantului este pana la ora 24:00. Rugamintea noastra dragi viitori oaspeti este sa va convingeti singuri, iar dumneavoastra draga fost oaspete usile noastre va sunt deschise la orice ora cu mare placere! Cu stima si respect, Camelia Toader
NB hotel flo mary este (sau a fost) reprezentant al unității
- Aug.2022 Dezamăgită, următoarea vizită în Bran am să ocolesc această locație. — scris în 13.08.22 de ux126662 din NăVODARI - nu recomandă
- Jan.2022 Hotel Flo Mary Bran — Oribil — scris în 24.01.22 de Grosu Anatolie din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2021 Execrabil — scris în 25.07.21 de ux121216 din CONSTANţA - nu recomandă
- Nov.2020 Nu recomand cazarea in aceasta locatie — scris în 02.12.20 de ux118060 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2019 Un weekend reusit — scris în 28.01.19 de claudia ene din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jan.2019 Groaznic — scris în 11.01.19 de Nikoo din BRăILA
- Dec.2018 Nu recomand — scris în 30.12.18 de ElySweet din BUCUREşTI - nu recomandă