Am avut un sejur de 10 nopti la acest hotel.
Serviciile sunt bune, hotelul e curat, mancarea este destul de diversificata, dar se repeta. La bauturi stateau destul de slab, in sensul ca erau uneori masluite.
Distractie era, animatorii destul de simpatici si implicati in ceea ce faceau. noi ne-am simtit foarte bine.
am participat la concursurile ce se organizau, unde castigam cate un premiu simbolic. deosebite erau serile de vineri (preparate din peste si fructe de mare) si sambata (specific turcesc).
Seara era program de animatie pentru copii pana la ora 22, apoi pentru adulti, iar de la ora 24 se organiza disco extraclub. Seara se putea sta la harem (bar), unde puteai servi cocteiluri, sucuri, cafea. De preferabil sa luati excursii din afara hotelului, deoarece sunt preturi mai mici.
Ziua se putea face plaja in diferitele locuri amenajate (2 piscine, una animata una nu, pe pontoane, sau chiar pe nisip-aici erau stanci la intrarea in apa).
Hotelul are 4 stele.
Trimis de mira1 in 08.07.10 19:52:24
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mira1); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Este la 3 km de centrul statiunii Kusadasi? Exista vreun microbuz care te poate duce in centru?Cat dureaza drumul pana in centru?
- Sep.2011 Raport calitate-pret EXCELENT! — scris în 18.01.12 de MXM din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2011 Raport foarte bun pret-calitate — scris în 30.09.11 de simib din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jun.2011 Sejur perfect — scris în 17.07.11 de cristina2410 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2010 Satisfactie garantata la bani putini — scris în 08.07.10 de cristilisca din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Aug.2009 Un sejur reusit — scris în 29.04.10 de adaiulia din PETROSANI - RECOMANDĂ
- Jul.2009 Un hotel-club de nota 10 — scris în 09.08.09 de alxir din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2009 Un sejur de relaxare — scris în 10.05.10 de silviana84 din PITESTI - RECOMANDĂ