Nu este destul spatiu pe site sa exprim farsa care se numeste "Hotel Felix"! In primul rand, pagina web a acestuia indica titulatura unui hotel de 3 stele...nimic mai fals, din punct de vedere al serviciilor jalnice in primul rand, apoi, al dotarilor, care nu fac fata nici catorva margarete modeste ale unor pensiuni.
1. La sosire, dupa rezervare prealabila, receptionera nu stia in ce apartament sa ne cazeze, cu o atitudine de mioritica resemnare...se presupunea ca noi avem timp si chef de asteptat aprinderea unui beculet in luminatele capete ale dumnealor!
2. Dupa ce am intrat in camere, am constatat ca toate caloriferele erau date pe 0!!! In conditiile in care afara erau -5 grade C;
3. Bineinteles, nici dupa 3 zile nu s-a incalzit suficient (comparativ cu alte pensiuni de langa, unde se putea sta in tricou);
5. Veioze pentru citit, ioc, de parca spoturile de mult bun gust, dintre care functionau 25%, ar fi acoperit nevoia proletara de a citi o carte seara...
6. Surpriza mare a venit seara, dupa ce am venit de pe partie, cand, stupoare! Apa calda era mai rece decat zapada de pe schiuri...asa ca am facut un dus rusesc, la un hotel pe masura;
7. In ceasul al 12-lea, sperand sa gasim intelegere la administratorul/patronul stabilimentului (evit sa-l mai numesc "hotel" - as jigni termenul), am avut "placerea" de a da peste un exemplu tipic de intreprinzator caruia ii pasa de clienti cat de cepele degerate din pietele caras-severinene. Mai ca nu ne-a certat ca am avut tupeul sa obiectam ceva la raportul calitate-pret!
Daca nu am fost convingator, invit persoanele cu inclinatii masochiste sa se cazeze acolo...
La mai mare!
Trimis de shakespeare in 24.02.09 16:54:51
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (shakespeare); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.36038900 N, 22.46483500 E - neconfirmate încă
- Dec.2014 Dragut. Oameni ospitralieri. — scris în 28.12.14 de tamas s din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Feb.2013 Conform asteptarilor — scris în 28.02.13 de n.muresan* din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2009 5 zile minunate — scris în 20.12.10 de vladymarius din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2008 Cazare vara — scris în 27.04.10 de lottee7 din TIMIşOARA - nu recomandă