DEZASTRU
Hotelul are pozitie OK, aproape de plaja si de Baile reci
Am fost cazati aici in perioada 06-12 august 2023.
Nu am fost deoc multumiti. Nu recomand si nu mai revenim.
despre SERVICII
Nu am avut contact cu personalul decat la cazare si eliberare camera
despre CAMERE & COND. CAZARE
Foarte scump pentru conditiile oferite: camera mica, baia cu un miros neplacut care a persistat tot sejurul, TV f. mic, balconul fara scaune.
Are parcare proprie
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Preturi de 4 stele, conditii de cantina sociala.
Pt micul dejun ti se pun toate intr-o farfurie:(nu sunt tavi disponibile)
Pt pranz si cina cam aceeasi mancare, fara gust si scumpa
Ultima zi sotia a facut o toxiinfectie alimentara, banuim mancarea de aici
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
E aproape de plaja.
Anul trecut se putea iesi prin parcare, anul asta poarta era incuiata, trebuia ocolit hotelul
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Are piscina OK, barul a fost foarte rar deschis
Trimis de FlorianC in 31.08.23 08:38:59
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD. A mai fost în/la: Hotelurile Apollo, Dunarea, Ibiza
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (FlorianC); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.06000800 N, 28.63401200 E - neconfirmate încă
Bun revenit pe site, cu impresii.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... =112544&hid=741.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
- Jun.2024 Ocoliți hotelul Felix din Eforie Nord — scris în 24.06.24 de Rita01 din BUZăU - nu recomandă
- Sep.2021 Execrabil! Nu recomand — scris în 12.09.21 de ux122510 din ONEșTI - nu recomandă
- Aug.2021 Oribil — scris în 17.08.21 de ux121961 din ARGES - nu recomandă
- Aug.2019 Dezamagire la 3 stele — scris în 19.08.19 de Mabel din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2019 Așa NU! — scris în 31.07.19 de Ruxandra0610 din SUCEAVA - nu recomandă
- Jun.2019 Jalnic ???????????? — scris în 24.06.19 de Victor tur din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2015 Jalnic — scris în 04.09.15 de florinrel din ARGES - nu recomandă