Hotel renovat, curatenie, patul dublu mare (dormi 3 persoane lejer), prosoape noi, frigider mare, balcon cu masuta si scaune, pe partea din fata la etajul 1 exista aer conditionat, pe spate nu cred ca este cazul deoarece este umbra.
In Venus este multa verdeata, hotelul Favorit este situat la intersectia dintre Cap Aurora si Venus, plaja f aproape de hotel, locuri de joaca amenajate in spatele hotelului.
Ca minus, cateva gunoaie pe langa plaja, apa curata, fara bolovani, sezlongul 15 -20 lei, mancare la terasele LA FOISOARE si LARISA, la cea din urma, se mananca foarte bine, preturi rezonabile, destule magazine prin Venus, farmacii.
Per total, am fost multumiti, se mai poate lucra la curatenia statiunilor, dar aici, turistii, ar trebui sa- si stranga gunoaiele, Iar cand merg noaptea in camere, ar trebui sa pastreze mai multa liniste, sa nu tipe pe holuri, sa nu tranteasca usile camerelor, dar si aici, chestie de educatie.
Trimis de serbanitza in 31.08.14 19:23:37
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VENUS. A mai fost în/la: eforie nord, sud, mangalia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (serbanitza); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2021 Fugiti cat puteti — scris în 15.03.24 de Amalia Piper din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2021 Niciodata nu as mai revenii — scris în 30.08.21 de ux122295 din GALAţI - nu recomandă
- Jul.2020 Surprinzator de bine! — scris în 03.08.20 de cristi_negru din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Despre Hotel Favorit - cu bune și rele — scris în 19.07.20 de Irina2018 din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Cazare hotel Favorit — scris în 27.08.18 de eeugenus din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Recomand Hotel Favorit, Venus — scris în 25.08.18 de cristina1980 din DEVA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Experienta mea la HOTEL FAVORIT in Venus — scris în 18.08.18 de diona din BUCURESTI - nu recomandă