Am fost in august 2008 si mi-a placut foarte mult, am revenit in iunie 2010 si mi-a placut aproape la fel de mult. Un minus la animation team fata de 2008 si un pic dezamagit de personal... era mai simplu cu rusa pentru ei decat cu engleza. Explicabil, avand in vedere ca majoritatea turistilor hotelului provine din Rusia / Ucraina.
Si zero colaborare din partea personalului cand a fost vorba de o problema de sanatate. Desi aveam asigurare medicala, doctorul nici nu s-a deranjat sa se deplaseze la hotel. Vroia 150 Euro pentru consultatie. Probabil ca-i recuperam de la asigurari, dar s-a rezolvat pana la urma la farmacie.
Hotelul in sine este exceptional, plaja intr-adevar cam proasta (pietre multe, in schimb compenseaza apa marii si piscina). Recomand sa mearga celor care vor sa se odihneasca mai degraba decat sa se distreze. E destul de linistit hotelul... Si nu ratati excursia pe cel mai inalt varf de munte de langa mare, care se vede de la hotel.
Mancarea excelenta... si au organizat inclusiv un picnic dragut in gradina hotelului (superba).
Pacat ca a plouat 2-3 dupa-amiezi. Dar merge si o sauna / piscina interioara / bowling / bauta:)
Atasez si foto din ambele sejururi.
Trimis de ked in 01.07.10 20:44:30
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Pine Bay - Kusadasi
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ked); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.55111100 N, 30.56305600 E - neconfirmate încă
Da-ne te rog mai multe detalii despre all inclusive - mancare, bauturi incluse, etc .
- Jul.2013 Frumos, intim si linistit — scris în 09.08.14 de homejade* din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2010 Daca esti vorbitor de rusa... merita, dar nu family suite — scris în 12.07.10 de alinapopescu72 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jun.2010 La pomu' laudat sa nu te duci cu sacul... — scris în 20.07.10 de grigore* din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2009 Avantaje si dezavantaje — scris în 22.04.10 de tantan din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2009 Merita facut un concediu — scris în 31.07.09 de anastasia2000* din BACAU - RECOMANDĂ
- Oct.2008 Super — scris în 24.03.09 de Gabriel T* din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Sep.2008 O vacanta frumoasa — scris în 16.12.09 de bel77 din BUCURESTI - RECOMANDĂ